Jandarmanın Başarılı Operasyonu ile Gespçılar Yakalandı

Tarih : 2012-03-01 / Kategori : Genel Haber

Jandarmanın Başarılı Operasyonu ile Gespçılar Yakalandı

Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Koçkıran Köyünde bir taksiciyi gasp eden üç kişi yakalanarak tutuklandı.

Jandarmanın sürdürdüğü başarılı bir operasyonla olaydan 20 saat sonra suçluları yakalayan jandarma ekipleri sanıkları adliyeye çıkardı.
Yapılan mahkeme sonucu gasp, tehdit, para ve cep telefonu çalma, taksi kaçırma suçlarını işledikleri iddiasıyla Taşburun  beldesinden A.K (17), T.E (18), Ü.Ş (32) isimli şahıslar tutuklanarak Iğdır ceza ve tutuk evine konuldu.
Bilindiği gibi Iğdır Merkez Dörtyol Takside 8 yıldır taksicilik yapan 27 yaşındaki bekar Fuat Seçilmiş önceki  akşam kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından kaçırılarak elleri bağlanıp gasp edildiğini iddia ederek jandarmaya başvurmuştu.
Taksici Seçilmiş olayı söyle anlatmıştı: ”Dün akşam durakta otururken 3 kişi geldi Koçkıran köyüne gideceklerini söylediler bende ilk defa gördüğüm bu kişileri taksiye alarak yola çıktım. Cennetabat köyü yakınlarında arabayı durdurmamı tuvalete gideceklerini söylediler bende taksiyi kenara çekip durdum sonra arkada oturan 2 kişi beni vurmaya başladı daha sonra beni aşağıya indirip ellerimi arkadan bağladılar beni tekrar dövüp cebimde bulunan 1100 TL’yi ve cep telefonumu alarak taksiye binip kaçtılar. Bende kendi imkânlarımla Cennetabat köyüne kadar yürüdüm oradan Jandarmayı aradım olayı bildirdim.
Daha sonra beni Taşburun Jandarma Karakoluna götürdüler ifademi aldılar. Jandarma ekipleri bugün saat 14 sıralarında arabamı Bayatdoğanşalı köyü yakınlarında kanal üzerinde terk edilmiş bir vaziyette buldular. Arabamı kaçıranlar arabama hiçbir zarar vermemişler beni kaçıranları tanımıyorum neden böyle bir şey yaptılar bilmiyorum“

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası