Iğdır Türk Kadınlar Derneği Üyelerini Misafir Edecek

Tarih : 2012-03-02 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Türk Kadınlar Derneği Üyelerini Misafir Edecek

Türk Kadınlar Derneği Iğdır şubesi Türkiye genelindeki Türk Kadınlar Derneği Başkan ve üyelerini Iğdır’da ağırlayacak.

8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle Iğdır’a gelecek olan dernek üyeleri kadınlar gününü Iğdır’da kutlayacak.
Iğdır Valiliği ve Iğdır Türk kadınlar derneği Iğdır şubesi tarafından ağırlanacak olan misafirler 2 gün Iğdır’da kalarak Iğdır’ın tarihi ve Turistik mekanlarını gezecek, Iğdır’ı yakından tanımış olacak.
Dernek Başkanı Sabiha Sever, “Böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bize en büyük desteği veren Sayın Valimiz Amir Çiçek ve eşi Hülya hanıma, iş adamlarımıza, esnaflara, kurum müdürlerine teşekkür ediyorum. 500’ e yakın bayan arkadaşımız Iğdır’ı tanıyacak ve Iğdır’ı bilecek. 8 Mart Dünya kadınlar günü ilimizde kutlanmış olacak” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. MEL-DER 2012-03-02 09:43:14

    TÜRK KADINLAR DERNEĞİ IĞDIR ŞUBESİ'Nİ KUTLARIZ.<br />Çünkü Başkanları Sabiha SEVER ve tüm yöneticiler, Iğdır'ımızın çağdaş yüzüdür. Aydınlık geleceğidir. Kadınların erkeklerle eşit olduğunu haykıranlardan olup, insanca ve hakça yaşamaya omuz omuza yürümeyi seçmişlerdir.<br />KADINLARIN SUSTUĞU COĞRFYA'YA PİSLİK YAĞAR, HAKSIZLIK YAĞAR, KARANLIK ÇÖKER... ETRAFA BAKANLAR BUNU GÖRÜR. SAYGIN TÜRK KADINLARINA IĞDIR'IMIZA HOŞ GELDİNİZ DİYORUZ.<br />AYRICA...<br />YEŞİLIĞDIR GAZETESİ'NE TEŞEKÜRÜMÜZÜ BİLDİRİYORUZ.<br />DÜNYADAKİ IĞDIR'IN SESİ OLDUĞU İÇİN...<br /><br />İSTANBUL MELEKLİ DERNEĞİ YÜKSEK ÖĞRENİM PLATFORMU (MEL-DER)

  2. Sinan BAYKAL 2012-03-02 15:15:43

    Iğdır'ın cefakar kadınlarının cesur ve çalışkan başkanı Sabiha hanıma ve çalışma arkadaşlarına bu güzel hazırlık için teşekkür etmek ve yardımcı olmak her Iğdırlının görevi olsa gerek.Başta başkan Sabiha hanım olmak üzere emeği geçenlere selam olsun saygılarımla.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası