MHP Iğdır Milletvekili Bir Kez Daha En Başarılı Milletvekili Seçildi

Tarih : 2012-03-23 / Kategori : Genel Haber

MHP Iğdır Milletvekili Bir Kez Daha En Başarılı Milletvekili Seçildi

Objective Research Center tarafından yapılan 81 il ve 462 ilçede toplam 18.646 kişiyle yüz yüze yapılan Milletvekilleri Performans Ölçümleme araştırması sonucunda Iğdır’ın en sevilen ve en başarılı vekili yine Türkiye’de birçok konferansa ve televizyon programlarına katılarak büyük bir efor sarf eden Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN oldu.

Kısa süre önce Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan Telekomcular Derneği tarafından da “2011 Yılının En Başarılı Milletvekili” ödülüne layık görülen OĞAN, Iğdır’da yüzde 53.9 oranıyla en sevilen milletvekili oldu. Periyodik olarak seçim bölgesi ve memleketi Iğdır’a gezi düzenleyerek, halkın sorunlarını dinleyen ve bunları meclis çatısı altında dile getiren OĞAN sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan milletvekillerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 81 ilin milletvekillerinin seçildiği bu ankete katılanların yüzde 53.9’u Iğdır’da Sinan OĞAN diyerek ilimizin başarılı milletvekilinin Sinan OĞAN olduğunun bir kez daha altını çizdiler.

Facebook Beğenenler

  1. zırterenköy 2012-07-05 09:07:10

    MEDYADAN:<br /><br />TBMM’de,Haziran ayının en başarılı 50 milletvekili belli oldu.<br /><br />ALBERT EINSTEIN’DAN:<br /><br />Aslında diğer milletvekileri de başarısız değil,ama bu 50 milletvekili onlara göre daha başarılı!..<br /><br />( Genel Görelilik Kuramı )<br /><br />www.zirterenkoy.com

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası