Basketbol Ligi Küçük Kızlar Müsabakası Sona Erdi

Tarih : 2012-03-24 / Kategori : Genel Haber

Basketbol Ligi Küçük Kızlar Müsabakası Sona Erdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün düzenlediği 2011-2012 Basketbol Mahali ligi  Küçük Kızlar Müsabakası bu gün Gençler Birliği GSK. ve Yaycı 75.Yıl GSK. arasında oynanan maçla sona erdi.

Gençler Birliği GSK 1. İMKB Mehmetçik GSK 2.Yaycı 75.Yıl GSK 3.olduğu müsabakaların Ödüllerini Nevruz Bayramı dolayısıyla İl Müdürü Gürhan YILDIZ’ ı ve personelini ziyaret etmek için gelen Milletvekili Sinan OĞAN tarafından verildi.Gençlik ve Spor İl Müdürü YILDIZ ile Spor Salonuna geçerek Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik eden Iğdır Milletvekili Sinan OĞAN Antrenörler ve sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Facebook Beğenenler

  1. Uğurcan GÖÇER 2012-03-24 18:01:29

    Sayın meslektaşlarım Alikemal bey,Volkan bey ve Serhat bey ilimizde düzenlenen bu faliyete sporcu kardeşlerimizi çalıştırarak basketbolun içinde olduğunuz için,ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın Gürhan YILDIZ bey Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü personeline basketbola vermiş oldukları destekten ötürü T.B.F. ve Basketbol İl Temsilciliği olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarım.Gurup birincisi olarak ilimizi temsil edecek olan Gençlerbirliği kulübümüzede Trabzondaki bölge maçlarında başarılar...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası