Vergi Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Tarih : 2012-03-26 / Kategori : Genel Haber

Vergi Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

1990 yılından itibaren kutlanmaya başlanan ve bu yıl 23 üncüsü kutlanmakta olan  Vergi haftası kapsamında yapılan etkinliklere her gün bir yenisi eklenmektedir.

Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Öğrencilere yönelik olarak İlimiz Defterdarlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün birlikte organize etmiş olduğu masa tenisi turnuvası büyük bir çekişmeye sahne oldu. Bu yarışmada birinciliği Yasin ARSLAN  alırken ikincilik Ali Can TUNCAY’ın ve  üçüncülük ise Hasan Hüseyin TUNCAY’ın oldu. Ayrıca bir üst yaş grubunun gösteri maçı ise takdire şayandı. Yine haftaya yönelik olarak İlimiz Defterdarı Mehmet DURUSOY ve beraberindeki defterdarlık personelleri her yıl olduğu gibi bu yılda H. Ali PARİM çocuk yuvasını ziyaret ederek burada bulunan çocukların gönüllerini alarak sevindirdi.
Yine vergi haftası kapsamında 24 Mart 2012 Cumartesi günü saat 10:00 da İl Müftülüğü toplantı salonunda tüm defterdarlık personeline yönelik olarak moral ve motivasyon artırıcı kişisel gelişim (iletişim, zaman ve stres yönetimi konularında) seminer düzenlendi. Söz konusu seminer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Sosyal Hizmetler uzmanı olarak çalışan Mete ÖNCÜ tarafından verildi. İlimiz Defterdarı sayın Mehmet DURUSOY ve personeller seminerin son derece faydalı olduğunu ve ileriki dönemlerde tekrarlanmasının yararlı olacağını belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası