Iğdır Müftüsünden Basın Mensuplarına Kahvaltı

Tarih : 2012-04-02 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Müftüsünden Basın Mensuplarına Kahvaltı

İL MÜFTÜSÜ  KULAZ “HAC KAYITLARI DEVAM EDİYOR”DEDİ

Iğdır Müftüsü Cüneyt Kulaz  ilde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.
Iğdır Üniversitesi konuk evinde yapılan kahvaltılı basın toplantısında Müftü Cüneyt Kulaz, 14-20 Nisan tarihinde kutlanacak olan kutlu doğum haftasında Van’dan getirecekleri Sakalı Şerifi Merkez ve Nuh Nebi Camiinde ziyarete açacaklarını söyledi.
Iğdır’da haç kayıtlarının başladığını ve şimdiye kadar 1523 kişinin başvuru yaprak kayıt yenilediğini belirten Kulaz, Bu sayı 2000 ‘i geçer kontenjan ise geçen yıl 127 idi bu sayının artırılması için çalışıyoruz. Geçen yıl Caferi mezhebine mensup vatandaşlarımızın dini hocalarını hacca gönderdik Bu senede göndermeye çalışacağız. Hiç hacca gitmemiş hocalarımız başvurularını yapsınlar. Biz Iğdır’da birlik ve beraberliğin sağlanması için çalışıyoruz. Farklı inançlara mensup insanlar birlik beraberlik içinde buda sevindiricidir. Iğdır’da ezanın farklı saatlerde okunması benim için bir  farklı çeşniliktir. Güzelliktir. Bir yıldır Iğdır’da görev yapıyorum Bu güzel ilde görev yapmaktanda gurur duyuyoru.  Bana her türlü desteği veren sayın valimiz Amir Çiçek, Ehlibeyt Alimler derneği ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. 28 Mayısta gençlik haftasında bir kuran ziyafeti adı altında program yapacağız.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası