Bayan Kaymakamın Girişimi 2500 Kitap Kazandırdı

Tarih : 2012-04-02 / Kategori : Genel Haber

Bayan Kaymakamın Girişimi 2500 Kitap Kazandırdı

Iğdır’a bağlı Karakoyunlu  ilçesi  bayan Kaymakamın girişimleri sonucu ilçedeki öğrencilere 2500 adet kitap dağıtıldı.

Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli’nin girişimi ile  iş adamı Seyhan Cengiz Turhan, Karakoyunlu ilçesinde bulunan ilce ve  köy İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrencilere 5 bin TL tutarında kitap yardımında bulundu.
İşadamı Seyhan Cengiz Turhan,  köy  ve merkezdeki İlköğretim Okullarının Kütüphanesi'ne  bilgi kaynaklı 2.500 adet Türk ve dünya klasiklerinde seçme kitaplar  ile 1. ve 5. sınıfa yönelik yardımcı ders  setleri  okuma kitabı yardımında bulundu. Gönderilen kitapları teslim alan Kaymakam, Esengül Korkmaz Çiçekli "iş adamımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde bulunan okul ve öğrencilerimize kitap bağışında bulundular. Diğer hayırsever iş adamlarını da bu tür yardım yapmaya bekliyoruz.  Yardımlaşma, sosyal devlet olma anlayışımızın bir gereğidir. Yardıma muhtaç insanların ellerinden tutup kaldırmak, vatandaş olma bilincimizin gereklerinden birisidir. Öğrencilerimizin daha verimli ve sağlıklı eğitim alması için devletin ve sivil toplum kuruluşlarının çeşitli çalışmalar yapması gerekir. Bu anlamlı yardımlarından dolayı işadamlarından Seyhan Cengiz Turhan’ a teşekkür ederiz. Umut ediyoruz ki, Karakoyunlu’da görev yaptığım süre içerisinde diğer sivil toplum örgütlerine de bu, örnek teşkil eder" dedi.
Kitapları Karakoyunlu kaymakamı Çiçekli ile Karakoyunlu ilce milli eğitim müdürü Ramazan Tuzluca tarafından öğrencilere dağıttı.
Öğretmenler ve öğrenciler iş adamına çok teşekkür ederiz en yakın sürede değerli iş adamımıza teşekkür mektubu yazacağız dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası