Iğdır'daki Silahlı Kavgayla İlgili Dava

Tarih : 2014-08-16 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'daki Silahlı Kavgayla İlgili Dava

                  Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde 4 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili Eskişehir'de görülen davada, 5'i tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.

                   Güvenlik gerekçesiyle Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında tutuklu sanıklar Musa Ö., Cevzet Ö., Salih Öget, Reis Ö. ve Enver Ö. ile taraf avukatları hazır bulundu.

                    Tutuklu sanık Enver Ö., olayı babasıyla gerçekleştirdiğini, diğer kardeşlerinin olayla ilgisinin olmadığını iddia ederek, önceki duruşmadaki beyanlarını tekrar etti. Tutuklu sanıklar Cevzet, Salih, Reis ve Musa Ö. ise olay günü farklı yerlerde olduklarını, suçsuz yere cezaevinde bulunduklarını öne sürerek tahliyelerini talep etti.

                    Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 25 Eylül'e erteledi. Olay Karakoyunlu ilçesine bağlı Kerimbeyli köyünde 4 Haziran 2013'te aralarında husumet bulunan 2 akraba aile arasında çıkan silahlı kavgada, Nurettin Ö., Sadık Ö., Battal Ö. ve Fesih Ö. hayatını kaybetmiş, Serkan Ö. ile Abdulmenav Ö. de yaralanmıştı. Olayla ilgili çeşitli tarihlerde gözaltına alınan Enver, Reis, Salih, Cevdet ve Musa Ö. de tutuklanmıştı. Olaya karıştığı öne sürülen Süleyman Ö. ise aranıyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası