Güvercin Tezel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tarih : 2015-01-15 / Kategori : Genel Haber

Güvercin Tezel Son Yolculuğuna Uğurlandı

             Gazetemiz yazarı TRT ve Pusula gazetesi muhabiri Serdar Ünsal’ın teyzesi TRT Ankara radyosu eski müdürü İsa Yaşar Tezel’in annesi Güvercin Tezel son yolculuğuna uğurlandı.

 

            Söğütlü Mahallesindeki camide kılınan cenaze namazından sonra Iğdırmava mezarlığına defnedildi.                           

             Cenaze namazını kıldıran Ehlibeyt Alimler Derneği  hocalarından Hüseyin Türkeli “Her fani ölümü tadacaktır. Kuranı Kerim ayrım yapmayın İslam’da Müslüman’ım diyen herkes kardeştir. Kuranın emirlerine uyalım..Merhum bacımız 7 çocuk yetiştirmiş mahallesinde hayırsever olarak bilinen bir kardeşimizdi. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz.  Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

                     Daha sonra defin merasimi Hoca Veli Beder  tarafından yapıldı. Cenaze törenine  Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, MHP il Başkanı Cahit Erol, İl Genel Meclis Üyesi  Cabbar  Şıktaş, Nevzat Ayrım, Türk Eğitim Sen il Başkanı Ali Arslan,  Kafkas  Çeçen Derneği Başkanı Muharrem Çeçen ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Facebook Beğenenler

  1. Yaşar Ağayar 2015-01-17 05:23:07

    İsa,Halis ve tezel ailesine baş sağlığı diliyorum.Komşumuz çok sevdiğimiz bacımıza allahtan rahmet diliyorum.Geride kalanlara allah sabır ihsan etsin.mekanı cennet olsun.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası