Iğdır Ülkü Ocakları’ndan Anlamlı Afiş

Tarih : 2015-01-17 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Ülkü Ocakları’ndan Anlamlı Afiş

         "Ocağa giden genç; Alparslan, Fatih, Atatürk, Başbuğ olur. Adam olur"

 

Iğdır  Ülkü Ocakları tarafından İl Başkanlığı'na asılan afiş dikkat çekti. Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel, Iğdır Ülkü Ocakları uyuşturucu kullanımına karşı mücadeleye başladığını belirtti.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nin “Uyuşturucuya Hayır!” kampanyası çerçevesinde çalışmalarına başlayan Ülkü Ocakları Iğdır İl Başkanlığı; ocak binalarına astıkları pankartla beğeni topladı. 

İl Başkanlığı'na asılan pankartta "Ocağa giden genç madde bağımlısı olmaz. Hırsız olmaz, arsız olmaz. Vatan haini olmaz, devlete düşman olmaz! Ocağa giden genç; Alparslan, Fatih, Atatürk, Başbuğ olur. Adam olur." ifadeleri yer alırken, ailelerden çocuklarını ocağa göndermeleri vurgusu yapıldı. 

Afişle ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları İl Başkanı Arif Gürel, uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Başkan Gürel, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında ‘’Sağlık Yürüyüşleri’’ gerçekleştirerek, toplum desteğini alıp uyuşturucuya karşı duracaklarını söyledi. 

"BAYRAĞI KİRLETMEYİN, YERE DÜŞÜRMEYİN"

Ülkü Ocakları Iğdır İl Başkanı Gürel; "Uyuşturucu ile Mücadele" kapsamında yapılacak saha ve sosyal medya çalışmaları sayesinde uyuşturucu tüketim ve kullanımının kademeli olarak azaltılmasını planladıklarını söyledi. 

Büyükşehirlere oranla Iğdır’da  uyuşturucu kullanımının düşük olduğunu söyleyen İl Başkanı Gürel; "Pankartımızda da yazdığı gibi Ocağa giden genç madde bağımlısı olmaz. Hırsız olmaz, arsız olmaz. Vatan haini olmaz, devlete düşman olmaz! Bizler Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in yolunda ilerleyen ülkücüleriz. Başbuğumuz bizlere; "Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin, yere düşürmeyin." emrini verdi. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in emrine uyarak hiçbir gencimizin kirlenmesine müsade etmeyeceğiz. Bayrağı lekelememek adına elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Bugün gençliğimizi bekleyen en büyük tehlikelerden biri uyuşturucu belasıdır. Terör örgütlerinin ve herkesin malumu güçlerin en büyük finans kaynakları olan uyuşturucunun kullanımı maalesef ilkokul seviyesine inmiştir. Bizler ülkücü gençleri olarak bu illeti geleceğimiz olan gençlerden uzak tutmak için gereken tüm mücadelemizi vereceğiz.

"TÜRK'ÜN DAMARLARINDAKİ ASİL KANIN KİRLETİLMESİNE SEYİRCİ KALAMAYIZ"

Bizler Türk gençliğinin uyuşturucu bataklığında yok olup gitmesine seyirci kalamayız. Yapacağımız  Yaptığımız bu çalışmaların Türk’ün damarlarındaki asil kanı kirletmeye, gençliğimizi bataklıkta yok etmeye çalışanlara büyük bir darbe vuracağına inanıyoruz. Onurlu mücadelemizde hiçbir engel tanımadan hak yolu, hakikat yolu, Allah yolunda yürümeye devam edeceğiz. Allah yüce Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Facebook Beğenenler

  1. ığdır sevdalısı 2015-01-20 13:46:44

    çıktığınız bu kutlu yolda allah yar ve yardımcınız olsun. genç başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. bu yeni pankart düşünceniz de takdire şaayandır. sizi gönülden tebrik ediyorum. ığdır sizin gibi kardeşlerimiz sayesinde tüm pisliklerden arındırılacaktır buna gönülden inanıyoruz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası