Kayaktan Sonra Teşekkür

Tarih : 2008-02-11 / Kategori : Genel Haber

SARIKAMIŞ’TA KAYAK  YAPMAYA GÖNDERİLEN ÖĞRENCİLERDEN IĞDIR VALİSİ SAİM SAFFET KARAHİSARLI'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ.
 İlimiz Valisi Saim Saffet Karahisarlı'nın emirleri doğrultusunda Sarıkamış kayak tesislerine gönderilen bir grup öğrenci dört gün kayak yaptıktan sonra Iğdır'a geri döndüler.
      Sarıkamış'tan dönen öğrenciler Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı'yı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.
  

   Vali Karahisarlı, öğrencileri kabul esnasında yaptığı açıklamada: " Biz çocuklarımızın spor yapmasını istiyoruz. Bir grup öğrencimizi okullardan seçtik, çocuk yuvamızdan ve rehabilitasyon merkezinden seçilen bir grup öğrencilerimizi Sarıkamış'a gönderdik. Kayak yapmaya başladılar. Başlarında Gençlik Spor İl Müdürümüz gitti. 4 gün boyunca Sarıkamış, kayak merkezinde kalan çocuklarımız kaymayı öğrenmeye başladılar.  Çocuklar artık boş kalmamalı. Ya spor yapmaları gerekir, veya kitap okumalıdırlar. Biz öğrencilerimize kitap hediye ediyoruz" dedi.
       Spor'un gereklili ğine herkesin inanması gerektiğini belirten Karahisarlı: " bizim gençliğimizde sağ-sol vardı. Gençler bugünkü gibi rahat istediklerini yapamı yordu. Biz gençliğimizi ve çocukluğumuzu yaşayamadık. Şimdi çocuklarımız çok şanslı, çocuklarımız doya doya çocukluklarını yaşamalı, gelecekleri için bol, bol kitap okumalıdırlar. Çocukluklarını yaşamalıdırlar" diye konuştu.
         Vali Karahisarlı, daha sonra kendisine ziyarette bulunan öğrencilere birer kitap hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası