Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş”Iğdır’ı Hizmete Boğmak için Halkın Desteğini Bekliyoruz.” dedi

Tarih : 2013-10-09 / Kategori : Siyaset

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş”Iğdır’ı Hizmete Boğmak için Halkın Desteğini Bekliyoruz.” dedi

    Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, Ak Parti teşkilatı ile birlikte basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek yerel seçim çalışmaları ve yapılan projeler hakkında bilgi verdi.
    Ak Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, “Ülkemizde ve bölgemizde seçim süreci başlamıştır. Bu süreçte Iğdır’a en iyi hizmeti sunmak için ve halkın oyunu alacak süpriz adayların olduğunu” belirtti.
    Buluş, “Bizlerde Iğdır Ak Parti teşkilatı ve yönetimi olarak Iğdır’da seçim startını başlatmış bulunmaktayız. Genel merkezimizin direktifleri yönünde  1 Ekim 1 Kasım tarihleri arasında aday müracatlarımız bulunmaktadır.  Partimize yapılan müracaatlar genel merkeze gönderilecektir. Değerlendirme yapılıp ve ardından temayül yoklaması alındıktan sonra neticelendirilecektir. Bununla ilgili süreç Iğdır’da başlamıştır. İlçelerimizde gerekli müracaatlar yapılmış, ama il müracaatları için ciddi müracaatlar yapılmış bu arkadaşlar son güne kadar isimlerinin açıklanmasını istemiyor. Bu adaylarımız gelip bizlerle ve partimizle istişareler yapıyorlar.  Ankara genel merkezle görüşerek istişare eden arkadaşlarımız var.  İlçe belediyelerimiz bizlerde olduğu içi henüz onlarla ilgili belirli bir bağlayıcı karar söz konusu değil. Mevcut Belediye Başkanlarımızın devam edip etmeyeceği konusunda genel merkezimiz bir çalışma yürütmektedir.  Iğdır’da bizim için hizmet çok önemlidir. Malesef 2004 yılından sonra bir başarı vardı. Ak Partinin son dönemlerde Belediye ve  il genel meclis başkanlığını alamadık. Bu konuda Iğdır biraz kendisini sorgulamalı, bu durumda bizlerinde eksiklikleri hataları olabilir. Bize göre Iğdır hizmete oy vermeli. Esas olan hizmet olmalı, 2011’de Iğdır halkı malefete oy verdi. Muhalefet partisinden milletvekili seçerek meclise gönderdiler ama burada Iğdır’a bir hizmetin gelmeyeceğini de gördüler. Ama 2014’te yerel seçiminde  Iğdır halkı seçiminde kesinlikle hizmete oy vermeli  ve hizmeti seçmeli ve bu oyuda kendisi için kullanmalı.  Ak Partiye oyunu kullanmalı. Belediyecilik anlayışında Iğdır çok geride ve git gide küçülmektedir.  Iğdır’ın gelişmesi ve büyümesi için her kesimin ak partiye oyunu vermesini istiyorum. Ak Parti ayrım yapmadan her kesime eşit bir şekilde hizmet sunuyor. Bize bu büyük görevi layık görürlerse Iğdır hak ettiği seviyeye gelecek ve Iğdır hizmete boğulacaktır.  Bunun için Ak Partili bir belediye başkanı seçilir ve Iğdır’a yatırım hizmet gelir.” dedi.
    Buluş, Iğdır’da her dönem sık sık yapmış olduğumuz hizmetler ortada Havaalanı, Demiryolu Projesi, Ünlendi barajı, Yeni hastahane, Üniversitemiz, Duble yollar ve bir çok projemiz Iğdır’ı bekliyor.” şeklinde konuştu.
    Basın toplantısı gazetecilerin soru ve cevaplarıyla devam etti.
   

Facebook Beğenenler

  1. OSMAN BÖLÜKBAŞI 2013-10-09 07:32:46

    SAYIN BULUŞ <br />AKP IĞDIRA ÇOK HİZMETLERİ SİZİN BAŞKANLIĞINIZDA OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUNUZ DOĞRUDUR SİZİ BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ<br /> BİZLER IĞDIR HALKI OLARAK SENİN YANINDAYIZ

  2. Kürşat ARSLANTÜRK 2013-10-09 14:19:30

    Sayın Mustafa BULUŞ Bey'i Iğdır'a yapılan hizmetlere vesile olmasıyla tanıyan biriyim. Uzaklarda olan bir ığdır'lı olarak kendisini IĞDIR BELEDİYE BAŞKANI olarak görmek istediğimide belirtmek istiyorum. Yolunuz açık olsun, selametle...

  3. erkan 2013-10-18 09:07:03

    bir diyadinli olarak mustafa buluş beyi gerçekten çok takdir ediyorum başkanlğı boyunca çok güzel hizmetler getirdi ığdıra belediye başkanı yada milletvekili olarak şayet seçilirse ığdıra büyük işler yapacağından hiç şüphem yok umarım daha çok başarılı olur RABBİM ömür boyu kendisinin yar ve yardımcısı olsun başarıların devamını dilerim ..

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası