VALİ KARAHİSARLI GAZİ YİBO'YU ZİYARET ETTİ

Tarih : 2008-05-03 / Kategori : Genel Haber

 Karahisarlı, Okul Müdürüne “Öğrencilere verilen yemekler dağıtım öncesi kontrolden geçirilsin. Kalorisine bakın. Yemeklerin besin ve kalori değerlerini aylık olarak liste şeklinde çıkarın”  talimatı verdi.   İlimiz Valisi S.Saffet Karahisarlı, Karakoyunlu ilçesinde bulunan Gazi YİBO’yu ziyaret ederek öğrencilerin yemeklerini denetledi, onlarla yemek yedi.

           Karakoyunlu ilçesi Gazi YiBO öğrencileri ile sohbet eden, derse girip öğrencilere çeşitli sorular soran Vali Karahisarlı, daha sonra öğlen saatinde yemekhanede öğrencilerle beraber yemek yiyip yemeğin kalitesinide kontrol etti.
        Sınıfta öğrencilere çeşitli sorular soran Karahisarlı, "Derslerinize çalışın devletimiz sizi burada okutuyor hergün güzel yemekler çıkarıyor.  Sizi okutmak için ne gerekiyorsa yapıyor. Sizlerde okuyarak bu vatana hizmet edin. Köyünüze gittiğinizde orada okumayan çocuklarla kendinizi mukayese ettiğinizde ne kadar farklı olduğunuzu göreceksiniz. Okula gitmeyen arkadaşlarınız varsa onlarıda okumaları için teşvik edin" dedi.
              Karahisarlı, okul müdürüne de  "Öğrencilere verilen yemekler dağıtım öncesi kontrolden geçirilsin. Kalorisine bakın. Yemeklerin besin ve kalori değerlerini aylık olarak liste şeklinde çıkarın”  talimatı verdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası