Iğdır’da Yaz Kur’an Kursları Büyük Bir Heyecanla Başladı

Tarih : 2015-06-27 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da Yaz Kur’an Kursları Büyük Bir Heyecanla Başladı

Iğdır'da 2015-2016 Yaz Kur'an Kursları çocukların heyecanlı katılımı ile başladı. 

 

Yaz Kuran kurslarının Mübarek Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle öğrenciler camilerde iki heyecan birden yaşıyor. 
    Iğdır Merkeze bağlı Camilerde Kur’an Kurslarına gelen öğrenciler bütün bir dönem boyunca okulda gördükleri dersleri kısa bir süreliğine bir kenara bırakarak Kur’an Kurslarının heyecanını 
yaşamaya yoğunlaştılar. Camilerin vermiş olduğu manevi hazzı alarak Allah’ın sevgisini ve rızasını kazanmak, Allah ve Resul’ünün yolundan gitmek ve şefaatlerine ermek için Kur’an-ı Kerim, Hz. Peygamber’in (sav) doğumundan vefatına kadar hayatını, ahlâkını, şemailini, mucizelerini ve nesebini  öğrenmek için Siyer, Hz. Peygamber (sav) gibi terbiye olmak için Ahlak, İman esasları ve buna ilişkin konuları öğrenmek için İtikat gibi dersleri görerek kendi hayatlarını da Peygamber Efendimiz (sav) ve Ashab-ı gibi yaşamak için Camileri tıklım tıklım doldurdular. 
Bu vesile ile İl Müftüsü Cüneyt KULAZ ve İl Müftü Yrd. Ahmet Gözcü, kurs öğrencilerini bu mutlu ve heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayarak Kur’an Kurslarına bir ziyaret gerçekleştirdiler. 
    Öğrencilerle samimi bir havada gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü KULAZ ve Müftü Yrd. Gözcü çocuklara sorular sorarak kitaplar hediye ettiler.  Çocuklar ise ziyaretlerinden dolayı hocalarını sevinç ve neşe içinde karşılayarak, dağıtılan kitaplar için teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası