Almanya'ya Giden 70.Yıl Cumhuriyet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Döndü

Tarih : 2015-07-04 / Kategori : Eğitim

Almanya'ya Giden  70.Yıl Cumhuriyet Mesleki Ve  Teknik Anadolu  Lisesi Döndü

             TC Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan " Alzheimer ve Demansta Hemşirelik Bakım Girişimlerinin AB Boyutu, Geriatri Hemşireliği Stajı" adlı  Erasmus+ Programı,Meslek projesi kapsamında Iğdır 70. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 07.Haziran -27.Haziran   tarihleri arasında 3 haftalığına  yaptıkları proje Almanya'da gerçekleşti.

 

            Okul Müdürü Şengül Yıldız, öğretmen Nazire Güneş,Erhan Yıldırım  ve bir gurup  öğrenci  Milli eğitim müdürü Hakan Cırıt’i  ziyaret ettiler.
             Almanya'da yaptıkları proje çalışması ile ilgili olarak bilgi veren öğretmen ve öğrenciler,projenin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini ,3 hafta boyunca mesleki eğitim ve inceleme faaliyetlerine katıldıklarını Mesleki eğitim ve inceleme faaliyetleri yanında mesleki ziyaretlerle tecrübe ve birikimlerini geliştirerek kendi alanlarında önemli bir kazanım sağladıklarını .Hafta sonlarında planlanan gezi ve kültürel ziyaretlerle Almanya'yı tanıma ve öğrenme fırsatı da yakaladıklarını belirttiler..
             Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’te, öğrencilere neler öğrendiklerini ne gibi kazanımlar kazandıklarını sordu. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini aldı.Cırıt, Almanya'yı yakından tanıdınız orada edindiğiniz olumlu kazanımları burada günlük hayatınızda uygulamalısınız.her şeyin başı eğitimdir. Neler hoşunuza gittiyse bunu çevrenize olumlu olarak yansıtın.Almanya'da olumlu olan çevremizde olumsuz gördüğünüz bir uygulamayı edindiğiniz kazanımlarla olumluya çevirin Yabancı dilin önemini kavramış oldunuz." dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası