Iğdır’da barış mitingine çağrı

Tarih : 2015-07-30 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da barış mitingine çağrı

 DBP, HDP Iğdır İl örgütleri gerçekleştirdiği basın toplantısında Iğdır’da yapılacak “Savaşa ve operasyonlara dur” mitingine çağrıda bulundu.

    DBP, HDP Iğdır İl örgütleri HDP Iğdır İl binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında Iğdır’da yapılacak “Savaşa ve operasyonlara dur” mitingine çağrıda bulundu. Basın toplantısına HDP Iğdır İl Eş Başkanı Cesim Katar, Iğdır Belediye Eş Başkanı Murat Yikit, Tuzluca Belediye Eş Başkanı Mehmet Gültekin, Iğdır İl Genel Meclis eş başkanları A.Kadir Özsular ile Dilek Yanardağ katıldı.
    ‘Savaşa hayır diyen tüm kesimi barış mitingimize bekliyoruz’
    Mitinge çağrı metnini okuyan Iğdır İl Genel meclis Eş Başkanı Dilek Yanardağ, gerçekleşecek mitinge savaşa hayır diyen tüm kesimlerin katılması gerektiğine dikkat çekerek ” AKP Hükümeti son zamanlarda başlattığı siyasi ve askeri operasyonlarla ülkeyi kaosa sürüklemiştir. AKP’nin bu kirli politikalarının altında yatan gerçeğin olası bir ön seçim hazırlığı olduğu gerçeği aşikardır. Baskı ve tutuklamalarla halkların iradesi kırılmak istenmiştir. Tam bu noktada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partimize yönelik söylemleri ve düşmanca yaklaşımları diktatörlükten başka bir şey değildir. Bizler de bu tutum ve söylemlere karşı savaş çığırtkanlığına barışla cevap vermek istediğimizden Cuma günü saat 14.00’da DBP İl binası önünde kitlesel katılımla “Savaşa ve operasyonlara dur” mitingini düzenleyeceğiz. Savaşa hayır diyen tüm kesimleri tepkilerini ortaya koymak için mitinge çağırıyoruz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası