Bombalı Saldırıya Karşı Bariyerli Önlem

Tarih : 2015-08-25 / Kategori : Genel Haber

Bombalı Saldırıya Karşı Bariyerli Önlem

Son günlerde artan Terör saldırılarına karşı Iğdır Valiliği İl ve İlçelerdeki Karakolların etrafını beton bariyerlerle kapatarak önlem alıyor.

               Atatürk Caddesi Zübeyde Hanım Bulvarında bulunan Iğdır Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolunun önüne yapılan Bariyerler Bombalı eylemlerin önlenmesi için yapılıyor diyen Iğdır Vali vekili Mevlüt Özmen, yaptığı açıklamada “Hem bize teslim olan Teröristlerden aldığımız bilgilere göre hemde telsiz dinlemelerinden Teröristlerin Fedayi eylem tarzında eylemler yapacağını biliyoruz takip ediyoruz. Kendi bireysel ifadelerinde de böyle söylediler. Çok büyük bir Tanker faciasını atlattık, sonrasında Teröristler 4 vatandaşımızın aracına el koydular, o tankerle yapamadıkları fedayi tarzı eylemi bu 4 araçla yapma ihtimalleri çok yüksek, bu nedenle Emniyet Müdürlüğü ve karakollarımızda bu tedbirleri had safhaya çıkardık. Beton bloklarla etrafını çeviriyoruz, her türlü fiziki tedbirleri alıyoruz Buradaki maksadımız bir tane bile ananın ağlamaması” dedi.
           3 PKK’LI TESLİM OLDU
          Vali Vekili Özmen, Ağrı Dağında faaliyet gösteren 2 çocuk Terörist geçtiğimiz günlerde teslim oldu biri 96, biri 98 Doğumlu. Birde Kandilde Faaliyet gösteren Iğdır Nüfusuna kayıtlı 98 Doğumlu Kadın Terörist teslim oldu.
         Kadın Terörist ifadesinde yaptığımız Hava Bombardımanından dolayı çok büyük zayiat verdiklerini, Kamplarının darmadağın olduğunu bu karışıklıkta aşağıya inerek Babasını aradığını Babası’da gidip kendisini alıp Teslim ettiğini söyledi. Ağrı Dağında faaliyet gösteren 2 Teröristten aldığımız bilgiye göre bizim Hendek açarak kapattığımız yol tamamen bomba düzenekleriyle döşenmiş, Aslında biz gidip o yukarıdaki 4 aracı alabiliriz, oradaki Bombalarıda temizleye biliriz ama istiyoruzki birtane erimiz dahi şehit olmasın vakti zamanı geldiğinde hepsi sırasıyla yapılacak” dedi. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası