Kaya Ailesi İlimizi Temsil Etmeye Devam Ediyor

Tarih : 2015-08-26 / Kategori : Spor

Kaya Ailesi İlimizi Temsil Etmeye Devam Ediyor

Kaya ailesi Boks Branşında Avrupa Şampiyonluğu, Dünya Şampiyonluğu ve Olimpiyatlarda ilimizi ve ülkemizi temsil ederek bizleri gururlandırmıştır.         

                   Savaş KAYA Avrupa Şampiyonu, Ulaş KAYA Türkiye Şampiyonu, Nehir KAYA Avrupa Şampiyonu, Yağmur KAYA Avrupa  Şampiyonu, Yetiş KAYA Türkiye 3.sü.  Son olarak Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından 2015 yılı faaliyet programı kapsamında Adıyaman’ın Gölbaşı   Spor Salonunda düzenlenen “Alt Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasında  7 gün süren müsabakalarda  44 ilden 330 sporcu, 38 hakem, 80 idareci ve Antrenör olmak üzere ringlerde süren çekişmeli bir hafta sonrasında Alt Minikler Ferdi Boks  şampiyonasında birçok Kulüpten gelen sporcuları yenen   Cem KAYA Türkiye  Şampiyonu oldu.
               Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU Makamında ağırladığı   “Alt Minikler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası” kapsamında Türkiye Şampiyonu olan Cem KAYA  ve Antrenörü (Şampiyonun Babası)  Bülent KAYA’ya  teşekkürlerini iletti. şampiyon olan minik boksörlerin gelecekte birer şampiyon olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum Başarıların 
devamını dilerim“ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası