MHP Iğdır Kadın Kolları İşçi Arılar Gibi Çalışıyor

Tarih : 2015-10-02 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Kadın Kolları İşçi Arılar Gibi Çalışıyor

Iğdır’da  MHP’nin Kadın Kolları Milletvekilliği seçimlerine işçi arılar gibi çalışarak hazırlanıyor, çalmadık kapı girmedik ev bırakmıyorlar.

    Iğdır’da Milletvekilliği seçimlerini MHP Iğdır Milletvekili Adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen kazanırsa bunu MHP’nin kadın kollarının yaptığı işçi arı misali özverili çalışmalarının sonucu olacağı ifade edildi.
    MHP Iğdır Milletvekili Adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen, eşi ve beraberinde MHP kadın kolları üyeleri Iğdır Merkez ve ilçelerde  mahalle mahalle ev ev gezerek ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.
    MHP Kadın kolları Ev ziyaretlerinde Iğdır  halkının yoğun ilgi gösterdiği MHP Iğdır Milletvekili Adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen’i tanıtarak  vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinleyerek, 1 Kasım 2015  seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de yoğun bir çalışma temposuyla hazırlandıklarını belirtiyorlar.
    Halkımızın gösterdiği teveccühle hizmete talip olduğunu dile getiren MHP Iğdır Milletvekili Adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen, “hizmetimizin merkezine insanı koyup, İnsan odaklı yönetim anlayışı diyerek, bu anlayışın temeli, sizlere kulak vermek, beklentilerinizi, arzularınızı öğrenmek ve bu doğrultuda size hizmet etmek olacaktır” dedi.
    MHP olarak çok şükür bugün başımız dik, alnımız açık bir şekilde sizlerin karşısına çıkmayı Allah nasip etti. diyen Kumtepe ve Çeçen, “Önümüzde 1 Kasım Milletvekilliği seçimleri var. Bu seçimlerde MHP olarak büyük bir zaferle ayrılmak istiyoruz. 
    MHP olarak iktidara yürüyoruz. İktidarlığımız sürecinde Milletvekili olarak  kimsenin hayal bile edemeyeceği projelerimizle çok güzel ve önemli hizmetler gerçekleştireceğiz” 
şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası