Kumtepe ve Çeçen’den Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Tarih : 2015-10-03 / Kategori : Siyaset

Kumtepe ve Çeçen’den Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

 MHP Iğdır Milletvekili adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen, MHP İl Başkanı Üstün Eyrice ve partililer köy ziyaretlerine devam ediyor.

 

           Ziyaret kapsamında Karakoyunlu ilçesine bağlı Zülfikar, Kacer, Gökçeli, Orta Alican, Bayat köylerini ziyaret ettiler.
           Kumtepe “Yok olmamak için Varolma Mücadelesi veriyoruz.”
       Ziyaret kapsamında konuşan  Iğdır Milletvekili adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe, “Bizler, Iğdır’da yok olmamak için var olma mücadelesi veriyoruz. Bunun içinde, ‘Yok olmamak için Birlik olacağız’ sloganıyla yola çıktık. Artık söz konusu bu toplumun geleceği, gerisini düşünemeyiz. Mecburen bir yerde vücut bulacağız. Peki nerde vücut bulacağız. Bu vekili nereden çıkaracağız. Vücut nerede, ağırlık nerede, bu gençliğin en az 20 bin’i bir yerde vücut bulmuş,  siz bunu bir yere getiremezsiniz. Bu toplumun adresi belli, nerede olduğu belli, karşıdakine de bunu iyi anlatmak lazım. Yarın öbürgüne tüm aday adaylarımızın tamamı Iğdır’a gelerek MHP’de birleşme çalışma sözü verdiler tümü geliyor. Toplumun adresini de belli ettiler. 
    Ayrılan, kaçan yok. Bu tür yalanlara inanmayın bu bizi ve partimizi karalama politikalarıdır.  Bizleri geçmiş yıllarda nasıl bölüp parçalamayı başardılarsa şimdide bölüp parçalamak için tekrar geldiler, bunun acısını 3 ay önce yaşadık. Şimdi aynı acıyı tekrar yaşamayalım. Bu seçimde bölme parçalama yok, şimdiki seçim yok etme ortadan kaldırma seçimidir.
            Buna alet olanlar gün geldiğinde keşke olmasaydı diyecekler ama o keşkeler artık çok geç olacak, fayda etmeyecek. Geleceğimiz olan gençlerimiz boynu bükük gezecekler. Vicdanı olanlar aklı selim olanlar yüreği nerde atıyorsa gençlerinin gönlü nerdeyse o partiye oy versinler. Bu oylar bana şahsıma yada Muharrem Çeçen kardeşime verilmiyor, bu oylar öncelikle bizim geleceğimize daha sonra da ülkenin geleceğine veriliyor. Iğdır’da birlik ve  beraberliği sağlayalım  çünkü başka çıkış kapımız yok.” şeklinde konuştu.           
     Çeçen “Bizi temsil eden yere oy vermeliyiz.”
    Iğdır MHP Milletvekili adayı Muharrem Çeçen, “Bizler  ayrım yapmadan herkesin oyuna talibiz. Bizlerde ayrımcılık yoktur. Ayrıştırma yerine kucaklamayı tercih ediyoruz.  
    Ancak vereceğin oy seni temsil edecekmi, oy verdiğin seni ne kadar önemsiyor ve ne kadar  kabullendiği önemli, seni görmüyor tanımak istemiyor ama senden oy istiyor. Bunu kimse kabul edemez. Oy vereceğin yerin seni temsil etmesi gerekiyor. Örfünü, adetini bilmesi gerekiyor. Senin sorunlarını bilmesi gerekiyor.  Örneğin bir camimizin elektriği kesiliyor. Elektrik borcundan dolayı karanlıkta ibadet ediyor. Bizim vermiş olduğumuz vergilerle elektriği ödenen camiler var. Neden ayrım yapılıyor. Bunun başlıca nedeni bizi mecliste temsil eden birinin olmamasıdır. Eğer biri bizi temsil ederse bir çok sorunumuz ortadan kalkacaktır. Ticaretle uğraşan bir il olarak gümrükte bir çok sıkıntımız olduğunda sorunumuzu çözen birisinin olması bizlere ve Iğdır’ın kalkınmasına, gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır.  Birlik ve beraberliği sağlamak siz seçmenlerin elindedir. Sandığa gittiğinizde geleceğinize oy verin sizi görmezden gelenlere değil inancınız açısından sizi dişlayanlara, kabul etmeyenlere karşı  oyunuzu MHP’ye verin” şeklinde konuştu.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası