TÜRKİYE BAYANLAR BOKS ŞAMPİYONASINDA MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Tarih : 2016-01-21 / Kategori : Spor

TÜRKİYE BAYANLAR BOKS ŞAMPİYONASINDA MADALYALAR SAHİPLERİNİ  BULDU

            Genç boksörler şampiyonluklarını Aralık Kaymakamı Hayri ZORLU, Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve Aralık Belediye Başkanı Bayram TEKSAY’ı makamlarında ziyaret ettiler.

 

Aralık Kaymakamı Hayri ZORLU ve Aralık Belediye Başkanı Bayram TEKSAY’ genç sporcuları ve Antrenörleri başarılarından dolayı tebrik etti.
    Türkiye Boks Federasyonunun 2016 yılı faaliyet takviminde yer alan Celal Sandal Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası sona erdi. 
    5-10 Ocak 2016 tarihleri arasında İzmir’in Çeşme Spor Salonunda yapılan ve yıldız, genç ve büyük kadınlar kategorilerinde kıyasıya mücadeleye sahne olan şampiyonaya 40 ilden 447 sporcu katıldı.
    İlimizi temsilen katılan sporcularımız Yıldız kategorisinde 63 Kg da Gülcan Arga Türkiye Şampiyonu, 75 kg da Şeydanur Çelikten Türkiye 2.si, olurken Büyükler kategorisinde  +81 Kg Nehir TİMUR Türkiye 2.si, 60 kg da Çiğdem Kırvaç Türkiye 3. olarak bizleri gururlandırmıştır. 
    Sporcularımızdan Çiğdem Kırvaç ve Nehir Timur Mili takım kampına çağrılarak Avrupa ve Dünya şampiyonalarında ilimizi ve ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar.
     Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu makamında ağırladığı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.
     Aydoğdu dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler taktim etti.
    Antrenörler Burhan Özen, Taner Demirci ve Murat Kızılkuş’a ise başarılı sporcular yetiştirdikleri için tebrik edip ‘Başarılarınızın devamını dilerim’ dedi.    

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası