Hasta Yakınından Özel Bulut Hastahanesine Teşekkür

Tarih : 2016-01-21 / Kategori : Sağlık

Hasta Yakınından Özel Bulut Hastahanesine Teşekkür

            Iğdır’da son zamanlarda yaygınlaşan çocuk hastalıkları her geçen gün artmakta bu konuda büyük özveriyle sağlıkta en iyi hizmeti sunan ve hastalarıyla bire bir ilgilenen özel Bulut hastahanesine Hasta yakınları teşekkür etti.

 

Hasta yakını Barış Görkem, Hastane ile ilgili şunları kaydetti; “Ne gariptirki ciddi bir sağlık sorunumuz olduğu zaman, hemen gözümüzü şehir dışında açarız. 
    Doktor doktor dolaşıp kendimiz çocuklarımız yakınlarımız için hemen bir çare bulma çabasındayız. 
    İşte bu durum tam anlatmak istediğimiz mesele. Iğdırda burnumuzun hemen dibinde adım adım yürüyüp rahatlıkla ulaşabileceğimiz ve bunun altını çiziyoruz çoğu yerde servis sorunu çekmeden ulaşabileceğimiz Iğdır Özel Bulut hastanesi gibi bir velinimetimiz var.         Bu şekil hitap ediyoruz çünki doktorları, hemşireleri, özel personeli ilgili ve tebessümlü tam kadrosuyla Iğdır halkına uzun zamandır sağlık hizmeti veriyor. 
    Personelindeki ilgi sağlık hizmeti anlayışı ve tebessümü herşeyin başında hastalara ilk morali veriyor zaten. 
    Bununla beraber temizlik herşeyin başındadır diyenlere en güzel haberimiz bu olacakki dört dörtlük hijyenik ve tam teşekkürlü odalarında kendinizi hem rahat, hemde güvende hissedeceksiniz. 
    Özel Bulut Hastanesinde Kızımın hastalığı boyunca bize göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı Çocuk hastalıkları uzmanı sevgili doktorumuz Bülent Kaya olmak üzre tüm personeline sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası