PTT DE ATILIM

Tarih : 2008-06-06 / Kategori : Genel Haber

 Müşteri Memnuniyeti-Kalite-Güvence-Sürat.  Son yıllarda PTT  PTT Bank konsepti ile büyük bir gelişme kaydederek verdiği hizmet çeşidi ve kalitesi ile örnek kurum haline geldiğini belirten Iğdır PTT Başmüdürü Kenan ÇINAR, “PTT de yapılan düzenlemelerle, PTT Merkez ve şubeleri PTT görüntüsünden sıyrılarak Modern bir banka şubesi yada iş merkezi hüviyetine büründü”dedi.

                           

 

Çınar yaptığı yazılı açıklamada:” Fiziki gelişmenin yanında gişe, otomasyon, Western Union, Online, Adsl, Kişisel pul tanıtımı, Bilgisayar, tahsilat ve Personel sayısı ile yeniden düzenlenen PTT Iğdır Şubesi, yeni yapılanan PTT Kargo hizmeti ile de ekonomik, güvenli, süratli ve kaliteli hizmet üretiyor.
PTT de online sistemi ile para gönderildiğinde anında karşı tarafın hesabına geçmekte, PTT çek hesabı açtırmak için telefon faturanız veya TC kimlik fotokopisi ile birlikte 5.00 ytl depozit ücreti yeterli olmaktadır. Yurt içi ve dışına döviz gönderebiliyorsunuz. Aynı zamanda anında alabiliyorsunuz.
PTT nin yeni hizmetlerinden biride e-telgraf, ptt gov.tr'ye girerek oradan e-telgrafı tıklayarak telgraf metnini ve gönderi bilgilerini yazıyorsunuz, ilgili PTT şubesi size ulaşıp telgraf metninizin düzeltilip düzeltilmeyeceğini soruyor. Sonra telgraf metniniz renkli bir şekilde yazıcıdan çıkartılıp alıcısına ulaştırılıyor.
PTT Şubelerinden göndereceğiniz koli kargo, taahhütlü yada iadeli taahhütlü gönderilerinizi barkot numarası üzerinden ptt.gov.tr'ye girerek takip edebilir, alıcıya ulaşıp ulaşmadığını yada hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz. PTT şubelerinden elektirik, telefon,cep telefonu faturalarınızı kredi kartı bedellerinizi yatırabilirsiniz.Üstelik bu ödemeleri cumartesi günleri de saat 13.00 e kadar PTT Şubelerimizden gönderebilirsiniz. Çünkü PTT Şubeleri cumartesi günleri de açık. Ptt tt.net hizmetleri de veriyor. Kablolu ve kablosuz modem takma işlemlerine de aracılık ediyor.
PTT Iğdır şubesi olarak siz değerli müşterilerimizden tek isteğimiz bütün gönderilerinizin elinize sağlam ulaşması için adreslerinizin cadde, bulvar, sokak, kapı, kat, daire numaralarını açık ve net yazınız ki gönderileriniz elinize gecikmeden zamanında ulaşabilsin.
PTT Kargo hizmetlerinde de 02.06.2008 tarihinden itibaren müşterilerine büyük kolaylıklar sağlayan PTT 'nin bu hizmetleri için 169 nolu telefonundan bilgi alabilirsiniz.
Koli Kargo Ağırlık ve fiyatları aşağıda gösterilmiş olup adresinizden teslim alınıp, adrese teslim ediliyor.
 AĞIRLIĞI                             FİYATI    
1 Kg lık Koli-Paket                   2.00 YTL.
5  "    "    "        "                       4.00  "
10 "   "    "        "                       6.50  "
15 "   "    "        "                       9.00  "
20 "   "    "        "                      11.50 "
25 "   "    "        "                      14.00 "
30 "   "    "        "                      16.50 "
Sonraki her 1 Kg için 0.50 YTL ilave edilir.
Kargonuz kabul günü hariç mesafesine göre 1 ve 2 günde teslim ediliyor. PTT Şubelerimiz araç trafik, kasko, ferdi kaza ve deniz hayat sigortası yapabiliyor. Trafik cezalarınızı PTT şubelerine yatırabiliyorsunuz..Ve bütün bu hizmetleri ile PTT Şubeleri siz değerli müşterilerimize örnek bir kamu hizmeti sunuyoruz.“ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası