Karabağ spor’dan Büyük Başarı

Tarih : 2016-02-11 / Kategori : Spor

Karabağ spor’dan Büyük Başarı

Iğdır amatör futbol ligine bomba gibi başlayan Karabağ spor kulübü ligde ikinci devreye 3 de 3 yaparak başladı

Haber :Ali ŞIKTAŞ
    Iğdır Amatör ligde mücadele veren Karakoyunlu ilçesi Karabağ Spor Klübü üç haftada yapılan tüm maçları galibiyetle kazandı.
    Amatör ligin ikinci yarisinda 3 te 3 yapan Karabağ Spor Kulübü birinci hafta; Alutspor 2 - Karabagspor 3- ikinci hafta; Karabagspor 2-  Tuzluca Spor 0- Üçüncü hatta yapılan maçta Halfeli Spor 1- Karabağ Spor 2 gol atarak üç müçın üçünüde kazandı.
    Karabağ Spor Kulübü Başkanı Cabbar Aygün, “son haftalarda yapmış olduğumuz tüm maçları galibiyetle bitirdik. Bundan sonraki maçları da kazanacağımıza inanıyorum.” dedi. 
    Karabağ Spor Kulübü Yöneticisi Mustafa Karabağ, “Bütün takım iyi mücadele etti. Şehir Stadı’ndaki üçüncü maçımızı da kazanıyoruz, bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz. Bu ligde her takım her ekibi yenebiliyor. Zaten rakiplerden ziyade bizim ne yapacağımız önemli. Futbol oynarsak, mücadele edersek herkesi yenecek güçteyiz.
     Hafta boyu devam eden şampiyonluk çıkışımız diğer maçlarda da devam edecektir.” dedi.
    Teknik Direktör ve aynı zamanda takım kaptanı Ramazan Karakaş, “Üç hafta boyunca yapmış olduğumuz tüm maçları kazandık. Bunda takım ruhu yatmakta, önümüzdeki haftalarda yapılacak olan maçlarıda kazanacağımıza inanıyoruz.“ dedi.
    Karakaş, “Bizleri bu yolda yanlız bırakmayan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen MUSTAŞ Ltd. Şti’ne, Adlin TAÇ Evi’ne  ve Atlantis Oyun Dünyası Cafe’ye yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
    Yeşil Iğdır Gazetesi olarak Karabağ Spor Klübüne başarılar diliyoruz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası