Defterdar Durak Sercan’a Iğdır Ticaret Odasından Anlamlı Ziyaret

Tarih : 2016-02-24 / Kategori : Genel Haber

Defterdar Durak Sercan’a Iğdır Ticaret Odasından Anlamlı Ziyaret

Iğdır Ticaret Odası  yönetimi 27.Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Defterdar Durak Sercan’ı makamında ziyaret etti.

 

        Iğdır Ticaret Odası yönetim kurulu Başkanı Kamil Arslan, Meclis Başkanı Oğuz Nefis, Yönetim kurulu Başkan yardımcıları Tahir Talay, Efgan Aydın, Ekber Ayaz ve Genel sekreter Gökçen Turan ve tarafından 27.Vergi haftası etkinlikleri kapsamında ziyaret ederek  vergi haftasını  kutladı.
        Iğdır Ticaret Odası Yönetim kurulu Başkanı Arslan burada yaptığı açıklamada, Vergi vermenin vatandaşlık görevi olduğunu, vergi vermenin, vatandaş olmanın sorumluluğu olduğunu, bu bilincin yaygınlaştırılmasının ülkemiz için çok önemli olduğunun altını çizdi.
    Defterdar Sercan ise ziyaretten dolayı teşekkür ettikten sonra, 22 Şubat – 28 şubat tarihleri arasındaki Vergi Haftasını çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını dile getirdi.
    Daha sonra  27.si kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Iğdır Defterdarı ve beraberindeki heyet Iğdır Ticaret Odasını  ziyaret etti. 
    Defterdar Durak Sercan, Gelir Müdürü Sübehan Göğcebulak ve Vergi Dai. Müdürü Mahmut Kurı’yı, Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, Meclis Başkanı Nefis ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.Samimi bir ortamda geçen ziyarette İki paydaş kurum arasında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası