‘’Kutlu Doğum Haftası’’ Kutlandı

Tarih : 2016-04-29 / Kategori : Genel Haber

‘’Kutlu Doğum Haftası’’ Kutlandı

        İçinde bulunduğumuz ‘’Kutlu Doğum Haftası’’ münasebetiyle Özel Yıldız Anadolu Lisesi Müdürlüğü ve Özel Doğu Koleji işbirliği ile 25.04.2016 tarihinde Gençlik Merkezinde bir etkinlik düzenlendi.

       Dualar ve Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlayan etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT, Şube Müdürü Cabbar TURAN, Sedat BİLİR, İl Gençlik ve Spor Müdürü Kasım AYDOĞDU, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KARACA da katıldı.
       Programın sunuculuğunu ve etkinliği üstlenen okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Barış YANARDAĞ tarafından yapılarak, Baharlı Mahallesi Merkez Camisi imamı Mehmet Şah TÜRKÜZ ‘ün Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hocalarından Doç.Dr. Musa ÇETİN’in konuşmaları, öğrencilerin okuduğu şiirler ve NEY dinletisi ile devam etti. Etkinliğin sonunda ‘’Peygamber Efendimize Mektup’’ temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere Milli Eğitim Müdürü ve Gençlik ve Spor Müdürü tarafından hediyeleri verildi.
    Okul müdürü Mehmet Suat AY ve Derya Taşkınsu PAMUK tarafından Mehmet Şah TÜRKÜZ ve Musa ÇETİN hocalara katılımlarından dolayı çiçek takdim edildi.
    Yapılan etkinlik, tüm öğrencilerin ve velilerinin katılımıyla büyük ilgi gördü.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası