GARDEN LİFE’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Tarih : 2016-05-02 / Kategori : Genel Haber

GARDEN LİFE’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Iğdır’da modern bir iş yeri daha hizmete girdi. Topçular Mahallesi Vali Konağı yolu üzerinde açılan Garden Life Cafe artık müşterilerini bekliyor. 

 

        İşyerinin açılışını Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Tarım Müdürü Hüseyin Eraslan, Iğdır Hava Limanı Müdürü Fikret Bağcı, yaparken, vatandaşların da yoğun ilgisi dikkat çekti. Açılış Kurdelesinin kesilmesi esnasında ilk konuşmayı yapan Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, “Iğdır’a yakışır güzel, nezih bir işletmenin hayata geçtiğini söyledi. 
       Babal, Bugün burada yapılacak olan bu açılış töreni ile il ekonomisine canlılık katacak bir işletme daha hayata geçecek. Damak tadına hitap eden İşletmenin Turizme ve il tanıtımına da önemli bir katkısının olacağını düşünüyorum. İlimize gelecek olan yerli ya da yabancı ziyaretçilerimizin mutlaka uğraması gereken bir mekân olacaktır. 
     Emeği geçenlere teşekkür ediyor hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.
     Açılan işyerinin sahipleri Hasan Çağan, Adnan Bağrı, İbrahim Nuray ve Hakan Karasu, halkın göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.
    Garden Life hakkında bilgi veren İş Yeri sahibi İbrahim Nuray, “Garden Life’de İtalyan pasta çeşitleri, Dünya kahve çeşitleri, Türk Kahve çeşitler, Smoothie, Frappé, Wafle, Tost çeşitleri, Dondurma çeşitleri ve Nargile çeşitleriyle Iğdır halkının hizmetindeyiz. Yeni açılışını yapmış olduğumuz işyerimiz de damak tadına hitap edecek şekilde kaliteli hizmet sunacağız” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası