KİTAP AĞACI IĞDIR BÜYÜYOR

Tarih : 2016-05-04 / Kategori : Kültür & Sanat

KİTAP AĞACI IĞDIR BÜYÜYOR

Kitap ağacı kurulduğu ilk günden bugüne aynı hedef doğrultusun kitap okuma etkinliğini devam ettiriyor.

 

    Kitap ağacı okuma gurubu yetkilisi Zeliha Kaya,  “Okuma heveslerimizi birleştirip kocaman bir aile olmak için her geçen gün okuma etkinlikleri düzenlemekteyiz. Okuma etkinliklerimize  katılımlar gün geçtikçe artmaktadır.” dedi.
    Zeliha Kaya,  “Kitap ağacı şu an 34 farklı ilde olup, 11.000 üyesiyle bunu başarmış durumda işte o ailenin doğuda ki ayağı olan Iğdır Ekim 2015 ten beri her ay buluşmalara devam etmekte. 
    En büyük avantajımız 6 ay gibi kısa bir süre de kemik kadromuzu oluşturmak oldu.
    Bu yolda yine 6 ay gibi kısa bir süre de birçok güzel işte imza attık. Elimiz de ki imkanları doğru bir şekilde kullanarak hem Iğdır için de hem dışında okullara kitap yardımın da bulunduk. Buluşmalarımızın daha ilk ayların da engelli arkadaşlarımızı okullarında ziyaret edip onlara kitap okuduk. 
    Yine böyle etkinliklere elimizden geldiğince, iyi işler yapmaya devam edeceğiz. Dediğimiz gibi sadece kitap okumuyoruz. Üzerimize düşen her neyse onu tam bir şekilde yapmaya odaklanıyoruz.
Bizim önceliğimiz, bir kitap bir insan sloganıyla tam anlamıyla gösterilebilir. Buluşmalarımız da kitap tartışıyoruz, konuşuyoruz, sohbet ediyoruz gelecek ay okunacak kitabımızı seçiyoruz en önemlisi birbirimizi anlıyoruz. İki insanın birbirini anlamasından daha önemli ne olabilir ki bu hayatta?
okunan kitaplar okuyucuların sosyal medya hesaplarında paylaşıldığın da kitabı daha önce okuyan kişilerin görmesi ile farklı bir bakış açısı getirilmesi sağlanıyor diğer okuyuculara. Amacımız okumak, okuyan kitlemizi çoğaltmak. Okudukça görebilir her şeyi. Okuyun diyoruz çünkü çok iyi biliyoruz,
mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.
    Büyük küçük biz her kesimden insanı aramızda görmek istiyoruz. Çünkü birer birer kişilerin katılımıyla büyüyoruz.  Büyüdükçe okuyoruz, okudukça büyüyoruz biz. Çünkü okudukça büyür insan.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası