TÜRK SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI ÖNDER KAHVECİ, İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ALPARSLAN EROL VE BAŞHEKİM NEVRUZ EREZ’İ ZİYARET ETTİ

Tarih : 2016-05-05 / Kategori : Sağlık

TÜRK SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI ÖNDER KAHVECİ, İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ALPARSLAN EROL VE  BAŞHEKİM NEVRUZ EREZ’İ ZİYARET ETTİ

      Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı Türk sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci,  Başkan yardımcısı Mustafa Genç, Abdurahman Uysal, Mail İşler  müdürü Hasan Şirin, Kars şube başkanı Erhan Sarıkaya, Kamu Sen Iğdır  Temsilcisi Ali Arslan, Türk Sağlık-Sen  Iğdır  İl Temsilcisi Haydarali Karasu, Iğdır develt Hastanesi iş yeri temsilcisi Ayşe Gölçek, Haber Sen başkanı Cafer Alakaş ile birlikte Sağlık Müdürü Alpaslan Erol ve Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Nevruz Erez’i makamlarında ziyaret ettiler..

 

 

 Önder Kahveci, Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Nevruz Erez’’e hayırlı olsun dileğinde bulunduktan sonra sendika çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdi.            
             Kahveci, Türkiye genelinde teşkilatlanan 82 şube ve 12 il temsilciliğinin olduğunu söyleyen Önder Kahveci, kamuda Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Üniversite Hastaneleri ve Adli Tıp Kurumu’na bağlı tüm birimlerde sendikal faaliyetlerini yürüttüklerini söyledi.
           Başhekimi Nevruz Erez,  sendikalar ve diğer sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek hep beraber çalışılması gerektiğinin önemine değindi.
            Başhekimi Nevruz Erez ve Sağlık Müdürü Alpaslan Erol, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası