BAL ARILARI MÜHENDİS OLUYOR’ PROJESİ

Tarih : 2016-05-12 / Kategori : Eğitim

BAL ARILARI MÜHENDİS OLUYOR’ PROJESİ

         Ford Otosan tarafından Koç Holding’in ’Ülkem İçin Projesi’ kapsamında 81 ilde uygulanacak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Iğdır Haydar Aliyev Fen Lisesinde  öğrencilere eğitim programı düzenlendi.

 

                Proje kapsamında Iğdır’a gelen Yetkililer İl Milli Eğitim Müdürü  Hakan Cırıt’ı makamında ziyaret ettiler.
                Proje sorumluları Ziyaret sırasında ” Bal Arıları  Mühendis oluyor” projesi hakkında bilgi vererek şunları söylediler: ”Projemizle, toplumda geleneksel olarak kadınlar için uygun görülen mesleklerin dışında kalan mühendisliği seçme konusunda kız öğrencileri özendirip cesaretlendireceğiz. Bu projeyle birlikte, mühendislik mesleğini seçen kız öğrenci oranını ve kadın mühendislerin görünürlüğünü artıracağımıza inanıyoruz”
            İl Milli Eğitim Müdürü  Hakan Cırıt’te, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Kız çocuklarımız okumalı, bunun için mücadele ediyoruz. İlimizde kız çocuklarının okuması ve okullaşması projesi  kapsamında büyük başarı elde ettik. Ekiplerimiz saha çalışmalarını sürdürüyor. Temennimiz kız çocuklarının okuması her alanda meslek sahibi olmasıdır. Mühendiste olurlar öğretmende, yeter ki okusunlar. Projenizden dolayı kutlar başarılar dilerim.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası