Devlet Hastanesinde Ortopedi skandalı

Tarih : 2016-06-23 / Kategori : Sağlık

Devlet Hastanesinde Ortopedi skandalı

 Iğdır devlet hastanesinde görev yapan 4 ortopedi doktoru aynı anda rapor aldılar.

 

  Kamu hastaneler birliği genel sekreterliği, Iğdır devlet hastanesi başhekimliği emrinde görev yapan 4 Ortopedi uzmanı sözleşme yapılmadığı için rapor aldılar.
                Iğdır Devlet Hastanesinde görev yapan 4 uzman ortopedi hekiminin aynı anda 45 günlük rapor almaları hastaların mağdur olmasına sebep oldular.
                Konuyla alakalı Başhekim Dr. Nevruz Erez ile yaptığımız görüşmede Erez şöyle dedi: "Iğdır Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlarımızın bakanlık yetkisine göre 11 doktorla sözleşme yapmamız gerekiyordu. Bende yoğun çalışan doktorlarımıza öncelik verelim, geri kalanına kura çekelim dedim. Ancak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kemal bey tüm doktorları  kuraya tabi tuttu. Hal böyle olunca da, doktorlarımız kuradan çıkamadılar ve tepki olsun diye de rapor aldılar. Ortopedi doktorlarımız ve birkaç bölümde ki doktorlarımız yoğun çalışmaktadırlar. Elbette onlarla sözleşme yapılmalıydı. Ancak biz yasal olarak durumu bakanlığa bildirdik, soruşturma başlattık" dedi.
                 Olan vatandaşa oldu. Zaten birçok hastalıktan ötürü il dışına sevk edilen hastalar, Ortopedi bölümüyle alakalı ya il dışına sevk edilmekte, ya da kendi imkanları ile gitmektedirler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası