TADDEF GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SERDAR ÜNSAL'DA PAPA’YA TEPKİ

Tarih : 2016-06-28 / Kategori : Genel Haber

TADDEF  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI  SERDAR  ÜNSAL'DA  PAPA’YA TEPKİ

ÜNSAL.”ERMENİLERİN ANADOLU’DA AZERBAYCAN DA YAPTIKLARI KATLİAMI NAZİLER BİLE YAPMAMIŞTIR.”

               Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı  Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, Katoliklerin ruhani lideri Papa Francesco’nun, Ermenistan’a yaptığı ziyarette  1915 Olayları’nı "soykırım" olarak nitelemesine tepki gösterdi.
            Serdar Ünsal, Papa’nın  Ermeniler  tarafından uydurulmuş olan sözde soykırım yalanlarına inanarak bu konuyu  dile getirmesi  kabul edilemez bir olaydır. İkinci kezdir aynı yalanı tekrarlayıp duruyor. Bir din adamına yalan konuşmak yakışmaz. Her yıl bu tür yalananlara inanarak senato ve meclislerinde onay veren Almanya, AB ve ABD den sonra Papa’nında  ikinci kez katılması  Taşnak Ermenilerin etkisi altına girdiğini olaylara bir Hıristiyan gözü ile baktığını göstermektedir.   Sağduyu sahibi AB ve ABD 'li  vatandaşlar Hristiyan din adamları, hükümetler Ermenilerin bu yalanlarına kanmamalı Türkiye  ile ilişkilerini bozmamalıdır ."dedi.
             Papa önce  ABD 'nin , binlerce Kızılderili'ye soykırım uyguladığı, Fransa’nın Faslılara, Almanların Yahudilere soykırımlarını görmeli kınamalı  ondan sonra Ermeni yalanından dolayı Türkiye’yi suçlamalı diyen  Serdar Ünsal, Papa  önce Hıristiyan alemin yaptığı soykırımlarla ile yüzleşmeli yapılan katliamların hesabının vermelidir. Ondan  sonra Sözde Soykırım yalanlarına bakmalıdır. Türkiye'yi 'Sözde Ermeni Soykırımı iddiaları ile köşeye sıkıştırmak isteyen ülkelerle karşılıklı çıkar ilişkisi içinde olan Ermenistan, dış  politika hedefinin 'Sözde Ermeni Soykırımı' iddialarını Türk Devletine kabul ettirmek olarak belirlemiştir. Bir din adamının bu Ermeni yalanlarına inanarak açıklama yapması kabul edilir değildir. .Asıl katliamı yapan Ermenilerdir.Bunun en büyük ispatı Iğdır ve çevresinde yaptıkları katliamlar ve canlı tanıklardır.Dün Iğdır'da atalarımız şehit edenlerin torunu bugün Azerbaycan'da Hocalı'da Karabağ'da katliam yapıyor.Gerçekler ortadayken sözde soykırım yalanları ile Türkiye suçlanıyor .Hocalı faciası katliamı da bizce 21. asrın soykırımıdır.  Ermenilerin Anadolu’da Azerbaycan da yaptıkları katliamı Naziler bile yapmamıştır. Gerek  Iğdır'da ve yurdumuzda gerekse Azerbaycan'da Ermeniler tarafından şehit edilen atalarımız ve kardeşlerimiz vatan uğruna şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyoruz.Unutmayınız ki,Bugünkü rahatlığımızı şehitlerimize borçluyuz."şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası