ARAS EDAŞ’TAN İFTAR YEMEĞİ

Tarih : 2016-07-02 / Kategori : Genel Haber

ARAS EDAŞ’TAN  İFTAR YEMEĞİ

        Araş Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Araş EDAŞ) İğdır'daki çalışanlarına iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde konuşan Araş EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, verdikleri kamu hizmetiyle vatandaşa en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirtti. 

 

Akbaş, "1800 çalışan ile bölgeye hizmet veriyoruz. Geçen yıl İğdır'a 20 milyon yatırım yaptık. Bu sene de 25 milyonluk yatırım yapacağız. 
    Yatırımlarımızda öncelik teknik altyapı. Mevcut hatların iyileştirilmesi, teknolojik altyapı, müşteri memnuniyeti gibi hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yatırımlar. Hepsi Iğdır’daki hizmet kalitesini arttıran yatırımlar oldu. " dedi.  
    Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman’da, " Aras Edaş’ı tanıtım filminden ve yapılan sunumdan sonra biraz daha tanıma fırsatı buldum. Sayın Genel Müdürden ve tanıtım sunumundan öğrendiğim kadarıyla standardın üzerinde bir elektrik dağıtım şirketi olduğuna kanaat getirdim. 
    Zor bir bölge olduğu malum ama elektrik enerjisini en iyi şekilde vermeye çalışıyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Böyle bir günde Araş EDAŞ çalışanlanyla bir arada iftar açmak dayanışmanın en güzel örneğidir. " şeklinde konuştu. 
    İftar yemeğine İğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ,Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, İğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, Vali Yardımcıları Mevlüt Özmen, Muhlis Arslan, Bilgehan Karanfil, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Jandarma Komutanı Mustafa Ulus ve Aras EDAŞ çalışanları katıldı. Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret AKBAŞ davetlilerle yakından ilgilendi..

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası