VALİ ALPMAN GENÇ ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Tarih : 2016-08-24 / Kategori : Genel Haber

VALİ ALPMAN GENÇ ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLEDİ

   Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ve Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan, Zuhal Kaya ile Oğuzhan Şıktaş çiftinin nişan yüzüğünü taktılar.

            Iğdır’ın tanınmış simalarından olan Yeşil Iğdır Gazetesi Sahibi ve işadamı Sabri Şıktaş’ın oğlu Oğuzhan Şıktaş ile Av. Zuhal Kaya çifti aile içi  düzenlenen sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.  
            Şıktaş ve Kaya çiftinin nişan törenine  ilimiz Valisi Ahmet Turgay ALPMAN, beraberinde Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Kahraman DİKMEN, İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya, Melekli Belediye Başkanı Ali Varol, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Iğdır Vd. Gelir Müdürü Suphan Göğcebulak, gelinin mesai arkadaşları ile  çiftin aile ve yakınları katıldılar.
            Vali Alpman, genç çiftin yüzüklerini takarak mutluluk diledi. 
            Genç çiftin evlilik yolunda ilk adımlarını attığını ifade eden Vali Alpman, “Şıktaş ve Kaya çiftine” ileriki yaşantılarında sağlık ve esenlikler temenni etti.
            Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan ise Şıktaş ile Kaya çiftinin nişan merasimlerine katılarak, yeni çifte mutluluk, her iki aileye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
            Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş’da tören sonrası yaptığı açıklamada: “Sayın Valimize, Sayın Başsavcımıza, Sayın Emniyet Müdürümüze, Sayın Komutanımıza, Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri ve çok saygı değer misafirlerimize  teşekkür ediyorum. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.
             Program, ikram, pasta kesimi, davetlilerle hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 
    Yeşil Iğdır Gazetesi olarak genç çiftlere mutluluklar dileriz.
Haber :Ali ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası