Bir Gecede Üç Kaza 1 ölü 6 yaralı

Tarih : 2016-08-25 / Kategori : Genel Haber

Bir Gecede Üç Kaza 1 ölü 6 yaralı

Iğdır Merkeze Bağlı Karakoyunlu ilçesi girişinde peş peşe kazalar meydana geldi. 

 

     Karakoyunlu ilçesi Alican yol ayrımında virajda meydana gelen kazada iki kamyon kafa kafaya çarpışırken bir taksi ise kaza yapan diğer araçlara çarparak zincirleme kaza meydana getirdi.  Kaza yapan araçlarda sıkışan 3 kişi İl Acil afet Müdürlüğü ekiplerinin 2 saat yapılan çalışması sonucunda sıkıştıkları araçtan çıkarılarak Iğdır Devlet hastanesine götürüldü. Meydana gelen kazada 2 ‘si Azerbaycan uyruklu 5 kişi yaralandı. Ağır yaralanan Azerbaycan uyruklu Raman Ahmedov(27) Kaldırıldığı Iğdır devlet hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
    Tuğrul Caferov’un ise tedavisi sürüyor. 
    Yola kontrolsüzce çıkan 59 HK 089 plakalı Kamyonun taksi ile çarpışması sonucu ölen Azerbaycan uyruklu vatandaşın cenazesi Nahcıvan’a gönderildi. 
Öte yandan Kamyon kazasından sonra 1 Km ileride ise iki motosiklet kazası meydana geldi. 
Bir motosiklet ana yol kenarına park edilen Romorku fark etmediğinden romorka arkadan çarparak hafif yaralandı. 
Diğer bir kaza ise Iğdır’dan dönen bir motosiklet ile Iğdır’a gitmek için kavşaktan dönen motosikletler kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan bir kişi olay yerine gelen ambulansla Iğdır devlet hastanesine kaldırıldı. Hafif yaralanan motosiklet sürücüsünün durumunun iyi olduğu belirtildi. 
    Kaza yerinde olaya ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar bu tür kazaların tamamının aşırı hız ve dikkatsizlik olduğunu belirterek aşırı hız konusunda uyarılarda bulundular.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası