SODESLE ÇOCUKLUKTAN SANATA PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Tarih : 2016-12-21 / Kategori : Kültür & Sanat

SODESLE ÇOCUKLUKTAN SANATA PROJESİ KAPSAMINDA  ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

        Iğdır Valiliği Kordinasyonunda İl Kültür ve Turizm müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan  Sodesle Çocukluktan Sanata projesi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

 

Iğdır Kültür Merkezinde düzenlenen törende konuşan Iğdır Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İshak, “Çocukluktan Sanata projesinin finalini yapmak için buradayız. Projeye emeği geçen Kalkınma bakanlığımıza, Valiliğimize, Kültür müdürlüğü tarafından organize edilen Kültür Uzmanımız  Aybike Erol ve ekibine teşviklerinden dolayı siz değerli velilerimize ve gayretlerinden dolayı tüm öğrencilerimize huzurunuzda teşekkür eder saygılarımı sunuyorum.”dedi.
     Kültür Müdürü Mehmet İshak,” Projemizin amacı çocuklarımızı küçük yaşlarda sanatla buluşturmak. Projemizin hedefi küçük yaşlarda sanatla buluşan çocuklarımızın hayatında bir parça kılmaktır. Projemiz bünyesinde bir takım kurslar açıldı. 
    Bunlar başlıca Keman Kursu, Bağlama kursu, Gitar, Ebru, El Sanatları, Resim ve Halkoyunları gibi kurslar yer aldı. Bu kurslarda emeği geçen hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”şeklinde konuştu.
    Daha sonra öğrenciler almış olduğu kurslardaki hünerlerini sergilediler. Halkoyunları gösterileri sunuldu.
    Iğdır Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İshak, Proje Uzmanı Aybike Erol çeşitli dallarda birinci gelen öğrencilere hediyelerini taktim etti. Toplu olarak kursiyerlerle fotoğraf çektirildi. Program Resim sergisinin gezilmesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası