MEV ANADOLU LİSESİNDE SINAV STRESİ İLE İLGİLİ SEMİNER

Tarih : 2016-12-30 / Kategori : Eğitim

MEV ANADOLU LİSESİNDE SINAV STRESİ İLE İLGİLİ SEMİNER

  Iğdır MEV Anadolu Lisesi Müdürlüğü, öğrencileri sınava en iyi şekilde hazırlamak amacıyla sınav stresi konulu seminer düzenledi.

 

         Haber Oğuz Şıktaş:  Okul Müdürü Nacı Aydın,”Öğrencilerimiz üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlamak için çeşitli seminerler ve toplantılar yapıyoruz. Öğrencilerimiz etkileyen en önemli unsurda sınav stresidir Bu konuda seminer düzenledik” dedi.
           Uzman Klinik Psikolog  Dilan Malgaz Iğdır MEV Anadolu Lisesi öğrencilerine Sınav Stresi ile Başa Çıkma ve Verimli ders çalışma tekniklerine yönelik seminer verdi.Seminerde sınav stresi ve sınav korkusu arasındaki farklara sınav kaygısının öğrencilere kazandırdığı olumlu olumsuz yönlere ,sınav kaygısının öğrenci ve aile üzerindeki etkilerine ve sınav kaygısına sebep olan bireysel ve çevresel faktörlere değindi.Aynı zamanda verimli ders çalışma tekniklerine de değinen Uzman psikolog,zaman yönetimi ,ders planı,çalışma koşulları ve uygun ders çalışma ortamları hakkında detaylı bilgi verdi.İnteraktif şekilde düzenlenen seminere öğrenciler tarafından yoğun ilgi sağlandı ."

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası