IĞDIR DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK

Tarih : 2017-01-20 / Kategori : Sağlık

IĞDIR DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK

Iğdır Devlet Hastanesi halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet vermek amacıyla hastanede yeni bir uygulama başlattı. Hastanede özellikle poliklinik sırası bekleyen hastaların ve yakınlarının vakitlerini daha iyi ve öğretici geçirmesi amacıyla yerel gazete bayileri bankolara günlük yerel gazete bırakıyor.

 

 Hastalar sıralarını beklerken vakitlerini gazete okuyarak değerlendiriyorlar. Ayrıca hastanenin kalite birimince hazırlanmış broşür ve çeşitli hastalıklar hakkında bilgi veren küçük el ilamları da bankolarda halka hizmet vermek için bekliyor.
     Bu uygulamayla hasta ve yakınlarının bekleme vakitlerini okuyarak geçirmesi, okurken de yöremizde olan haberleri takip etmesi, hastalıklar hakkında bilgi edinmesi özellikle de randevu sistemi hakkında bilgilenerek bir dahaki gelişlerinde zorlanmaması hedefleniyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başhekim Nevruz EREZ ’’ Hastalarımızın kendisi de vakitleri de bizim için değerlidir. Onlara daha iyi hizmet vermek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.  Yerel basınımıza bu girişimimizde bize destek verdikleri için kendilerine bizzat teşekkür ediyorum’’ dedi.
    EREZ Sağlık Bakanlığınca Türkiye'de daha etkin, verimli ve kaliteli sağlık hizmeti sunumu amacı ile yürütülen Sağlıkta Dönüşüm programının önemli çalışmalarından biri de Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi hayata geçirildi. Ama sistemden haberi olmayan vatandaşlar hastanede poliklinik önlerine sabah erken saatlerde gelerek beklemeye devam etmesi uzun kuyruklar oluşmasına neden oluyor.
    Bizde halkımızı randevu sistemi hakkında bilgilendirmek onlar beklerken eğitici ve öğretici olabilmek adına gazete ve broşür dağıtarak, okumalarını sağlıyoruz.’’ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası