AVRUPA IĞDIRI “ MUAY THAİ AVRUPA ŞAMPİYONU” İLE TANIDI

Tarih : 2017-01-23 / Kategori : Spor

AVRUPA IĞDIRI “ MUAY THAİ AVRUPA ŞAMPİYONU” İLE TANIDI

         Avrupa MUAY THAİ Federasyonu faaliyet programında yer alan ve ülkemizde 2. Si düzenlenen Muay Thai Avrupa Şampiyonasına ilimizi ve ülkemizi temsilen IĞDIR POLİS GÜCÜ Spor kulübü de katılarak büyük başarı elde etti. 

        Ülkemizde 2. Si düzenlenen Avrupa Şampiyonası 14-18 Aralık 2016 tarihlerinde Antalya ilinde yapıldı. Şampiyonaya toplam 40 ülkeden 780 sporcu katılarak zorlu ve başarılı mücadelelere imza atıldı.
    İlimizi ve kulübümüzü Milli takımda temsil etmek üzere Antrenör olarak Zekeriya MERT, sporcu olarak da Yalçın ATABEY katıldılar. 81 kg da Türkiye şampiyonu olan Yalçın Atabey Milli takıma girerek Avrupa Şampiyonasına katılamaya hak kazanmıştır, 4 ayrı ülkeyle mücadele eden Atabey gösterdiği üstün başarılar sonucun da 81 kg da Avrupa Şampiyonu olarak ülkemize ve ilimize büyük gurur ve sevinç yaşatmıştır. YAYCI SPOR KULÜBÜN de Antrenmanlarını sürdüren Yalçın ATABEY başarılı sporculuğu kadar, Ardahan Üniversitesinde Beden Eğitimi Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencisi olarak da başarılı bir öğrenci olarak sporun okumanın önünde engel değil tam tersine destekleyici bir mükemmellik arz ettiğini bir kez daha ortaya koymuştur.
    Polis Gücü Spor Kulübü ve Yaycı Spor Kulübü Antrenörü Zekeriya MERT’te yaptığı açıklamada;
    İster Yalçınla isterse diğer sporcularımızla yetersiz ve kısıtlı imkanlarla çalışmalarımızı, hedefimizi başarı endeksli tutarak sürdürmeye devam ediyoruz. Yalçın Ardahan da üniversite okuduğu için antrenmanlarımız okulunu engellememe adına yetersiz oldu fakat bu yetersiz antrenman bile Şampiyon olmamıza engel olamadı, çünkü hedef başarmak Milli iradeyi temsil etmek ve harcanan emeklerin boşa çıkmamasını sağlamaktı. Cesareti, vefası, ve öz verili çalışma ve mücadelesinden ötürü Sporcumu tebrik ve takdir ediyorum. Sporumuzu ve sporcumuzu yalnız bırakmayan, sporcularımızı yarışmalarda destekleyen Kulüp başkanımız Sayın Emniyet Müdürümüz Orhan ÇEVİK ve her zaman sporumuzu takip eden destekleyen yanımızda olan samimiyetini bizden eksik etmeyen emniyet Güvenlik şube müdürümüz Zeki AVŞAR’a , G.Şube memuru Faruk ÇAKMAKÇI ya ve antrenmanlarımız da bizi yalnız bırakmayan Özer PARLAR hocamıza sonsuz teşekkür ederim,
    Şeklinde açıklama yaptı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası