“AVRUPA ŞAMPİYONUNDAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET”

Tarih : 2017-01-26 / Kategori : Spor

“AVRUPA ŞAMPİYONUNDAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET”

       14-18 Aralık 2016 tarihinde Antalya İlinde düzenlenen ve 40 ülkeden çeşitli kilolarda 780 sporcunun katıldığı Muay Thai Avrupa Şampiyonasına Iğdır Polis Gücü Spor Kulübü Muay Thai Antrenörümüz Zekeriya MERT Milli Takım Antrenörü olarak ve Yalçın ATABEY ise sporcu olarak katıldılar.

 

           81 kg da şampiyonaya katılan Yalçın ATABEY göstermiş olduğu üstün başarı sonucu Avrupa Şampiyonu olarak hem altın madalya kazanmış hem de Milli Takıma girmiştir. Bu başarılı Şampiyona dönüşünde Muay Thai Milli Takım Antrenörleri Zekeriya MERT ve Özer PARLAR beraberin de kulüp yönetiminde bulunan İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali BULUT ve Mehmet Nuri TURAN, İlimiz gazetecilerinden Özkan AYDIN' la birlikte Polis Gücü Spor Kulübü başkanı İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK sporcu ve antrenörlerimizi başarılarından ötürü kutlamak ve ödüllendirmek için makamına daveti üzerine 6 Ocak 2017 günü makamında ziyaret ettiler.
          Gerçekleşen ziyarette konuşan; İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK, Muay Thai takım ve sporcularının, her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu, düzenlenen Avrupa Şampiyonasında göstermiş oldukları başarıdan dolayı Yalçın ATABEY ve Takım Antrenörü Zekeriya MERT’i kutlayarak, kendilerine altın takdim edip başarılarının devamını diledi.
    Kulüp yöneticileri ve Özel idare genel sekreter yardımcıları sayın Mehmet Ali BULUT VE Mehmet Nuri TURAN da yaptıkları açıklamada; biz her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz, ilimizde Yalçın ATABEY gibi başarılı sporcuların varlığı bizi hep gururlandırmıştır. Gerek Antrenörlerimizin başarıları gerekse sporcularımızın başarılarının devamı için her kurum ve iş adamının hatta sosyal her bireyin karınca kararınca desteğinin kesilmeden şikayet etmeden devam etmesi ve yanlarında olunduğu hissinin verilmesi gerektiği kanısındayız. Antrenör ve sporcumuzu tebrik eder başarılarının devam etmesini temenni ediyoruz, Şeklinde konuştular.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası