Iğdır Başbakan için hazırlanıyor

Tarih : 2017-03-18 / Kategori : Gündem

Iğdır Başbakan için hazırlanıyor

Başbakan Binali Yıldırım 15 Temmuz sonrası 81 ili ziyaret ederek halka teşekkür edecek.

 

                Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 81 ili dolaşarak teşekkür mitingleri düzenlemekte ve aynı zamanda 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum’da neden evet dediklerini kamuoyuna anlatacakları açıklandı.
                 Başbakan Binali Yıldırım’ın  Iğdır ziyaretinde müjdeli açıklamalar yapacağı, Iğdır’ın temel sorunları ve taleplerinin değerlendirileceği,  Borolan sınır kapısı başta olmak üzere cazibe merkezleri ile Iğdır ekonomisinin canlandırılması hızlı tren hattının biran önce Nahcıvan Iğdır Kars Erzurum güzergahı ile Türkiye ile bütünleşeceği konularının  işleneceği,  üç ülkeye sınır  Iğdır’ın stratajik konumunun değerlendirilerek gelişiminin önünün açılacağı ve bu mihvalde açıklamalar yapılacağı öğrenildi.
                  Yapılan açıklamada Başbakan Binali Yıldırım’ın  Atatürk Caddesi Zübeyde Hanım Bulvarında Saat 14.00 ‘de Halkla buluşacağı açıklandı.
         Başbakan Binali Yıldırım, miting sonrası Iğdır Valiliğini ziyaret edecek. Yetkililerden birifing alarak Iğdır’dan ayrılacağı açıklandı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası