HAZAR KOLEJİ’NDEN ÇANAKKALE ZAFERİ ANMA ETKİNLİĞİ

Tarih : 2017-03-21 / Kategori : Eğitim

HAZAR KOLEJİ’NDEN ÇANAKKALE ZAFERİ  ANMA ETKİNLİĞİ

            Iğdır’da kurulduğu günden bu yana eğitimcilik alanında başarılarla dolu bir yol çizen Hazar Koleji’nde, 18 Mart Çanakkale Savaşı anma programı düzenlendi. 

 

      Anma programına Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras, Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan, Iğdır Devlet Hastanesi Başhekim Op. Dr. Nevruz Erez başta olmak üzere resmi kurum amirleri, Öğrenciler ve veliler katıldı. 
      İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunun ardından Hazar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kavza, Anma etkinliğinin açılış konuşmasını yaptı.
     Kavza; “Bugün buraya gelen tüm misafirlere teşekkür ediyorum. 18 Mart Çanakkale Savaşı’nın yıldönümünde aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin önünde bir kez daha şükran ve minnetle eğiliyoruz.
     18 Mart’tan 15 Temmuz’a ve günümüze kadar bu ülkenin daha iyi bir noktaya ulaşması için bir an bile tereddüt etmeden kanlarını, canlarını feda eden bu aziz insanlarımızı bu vesile ile anmak ve onların bizler için yaptıklarını anlatmak için etkinliğimizi düzenledik. 
    Bu güzel ve anlamlı günde bizleri yanlız bırakmayarak katılım gösteren siz değerli misafirlere teşekkür ediyoruz” dedi.
    Anma etkinlikleri kapsamında Çanakkale Şehitlerini anlatan film gösterimleri ve öğrencilerin içten okudukları şiirlerle devam etti.
    18 Mart ruhunu öğrenciler bir kez daha yaşadı.
     Törene katılan veliler, özellikle öğrencilerin ülkenin geleceği olduklarını ve onların geçmişimizde neler yaşayarak bugünlere gelindiğini öğrenmelerinin çok önemli olduğunu belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası