AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NURETTİN ARAS RESMİ KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Tarih : 2017-04-03 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ NURETTİN ARAS RESMİ KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

        Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras, Referandum çalışmaları çerçevesinde resmi kurumları ziyaretlerine devam etti. Milletvekili Nurettin Aras bir gün içerisinde sırasıyla Iğdır İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Iğdır Rehabilitasyon Merkezi, Korucu yemin töreni kapsamında Iğdır İl Jandarma Komutanlığı, Iğdır İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Iğdır Bilim Sanayi Teknoloji Müdürlüğü, Iğdır Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve 112 Acil Komuta Merkezi’ni ziyaret etti. 

 

             Ziyaret ettiği müdürlüklerde kurum amirlerinden müdürlük çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Aras kurum personelleri ile de toplantılar yaptı. Aras resmi kurum ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda, “Sizler vatandaşa karşı devleti ve devletin hizmetini temsil ediyorsunuz. Bu sebepledir ki en önemli amacınız aziz vatandaşlarımızın memnuniyeti olmalıdır. 
            Öte yandan devletimizin geçtiği bu süreçte yapacağınız çalışmalarla devletimizin ne kadar köklü olduğunu herkese gösterecek olanlar da yine sizlersiniz. Tarih’te her zaman Müslüman ve Türk Devletleri diğer siyasi sistemlere örnek olmuşlardır. Bu şanlı tarihin bu şekilde yazılmasının sebebi onu her daim koruyan nitelikli memurlardır. İşte yine şanlı tarihimizin kırılma noktalarından bir tanesini yaşıyoruz. Önümüzde bir referandum var ve sistem değişikliğini oylayacağız. İnanıyorum ki devlet işleyişini, bürokrasinin ne demek olduğunu en iyi bilen memurlarımız en doğru kararı vereceklerdir. Bu süreçte akıl bulandıranlar var. Mesela CHP diyor ki Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun atama yapısı değişirse halka zulüm olur. Allah aşkına Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun atama yapısı değişince mesela C.başkanımız bir hakim atayınca git halka zulmet mi diyecek? Bunlar komik iddialardır. Bizim köklü bir tarihimiz var. Çok eski geleneklerimiz var. Tarihin süzgecinden geçen yöneticiler adalet dağıtılsın diye atamalar yaparlar. Bakın geçtiğimiz gün Nevruz Bayramını kutladık. Ne olur Nevruz’da? Gece Gündüz eşitliği. İşte biz eşitlik olduğu zaman bayram eden bir millet buna leke sürdürmeyiz. Hele ki Cumhurbaşkanımız sahip olduğu tarih bilinci ile buna en uygun şekilde hareket ediyor. Açık ve net şunu söylemek gerekir ki içinde bulunduğumuz sistem 12 Eylül’leri, Yassı adaları ve yakınen şahit olduğumuz 15 Temmuz’ları getirmiştir. Çift başlılık teoride dile kolayken uygulamada çok büyük sıkıntılar getirmektedir. Ülkemizin bu sistem değişikliğine ihtiyacı olduğu su götürmez bir gerçektir. Bugün Hayır tarafına bakıldığı zaman aslında başka söze gerek yok. FETÖ, PKK, DAEŞ, Emperyalist devletler hep bir ağızdan hayır diyorsa bunu iyi sorgulamak gerekir. Iğdır elini vicdanına koyup düşünmek durumundadır. İnşallah 16 Nisan akşamı güzel havayı tüm Türkiye birlikte yakalarız. Iğdır herkesin kabul edeceği üzere bir pozisyon yakalamıştır ama bundan daha önemlisi bu pozisyonu korumak durumunda olduğumuz gerçeğidir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası