Sağlık Müdürü Erol’dan Hayırlı olsun Ziyareti

Tarih : 2017-05-04 / Kategori : Sağlık

Sağlık Müdürü Erol’dan Hayırlı olsun Ziyareti

  24 Nisan’da yayın hayatına başlayan 15 Temmuz Gazetesine Sağlık Müdürü Alparslan Erol’dan hayırlı olsun ziyareti.

 

    Iğdır İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Alparslan Erol, 24 Nisan’da yayın hayatına başlayan 15 Temmuz Gazetesinin yayın hayatına başlamasıyla birlikte ziyaret etti ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.
            Erol yaptığı açıklamada: “Iğdır’ın 62 yıllık en köklü gazetesi Yeşil Iğdır’ın bünyesinde kurulmuş olun 15 Temmuz Gazetesinin de uzun ömürlü ve ilkeli yayın yapacağından hiç şüphemiz yoktur. 15 Temmuz ülkemiz açısından önemli bir gündür. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kazanılan Kurtuluş savaşından sonra ikinci bir kurtuluş savaşı 15 Temmuz gecesi verilmiştir.  Ülkemizi istila etmek isteyen, işgal etmek isteyen,  FETÖ ve yandaşları 15 Temmuz gecesi halkın dik duruşu sayesinde bertaraf edilmiştir.  Bu ismi yaşatmanız sebebiyle sizleri kutluyorum.” Dedi.
            15 Temmuz Gazetesinin Kurucusu ve Sahibi Cabbar Şıktaş’da: “Nazik ziyaretinizden ötürü öncelikle teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gazetesi ülkemizin birlik ve bütünlüğüne hizmet edecek bir gazete olma yolunda yayın hayatına başlamış bulunmaktadır.  Bizim hayata bakışımızda insanları ötekileştirmek yoktur. Bilakis kucaklamak, sahiplenmek vardır. İnşallah bu duygularla yayın akışımız da aynı paralelde ilerleyecektir. Iğdır’ın sorunlarını gündeme getirecek, çözümü için ilgili makamları uyaracak, önerilerde bulunacak bir gazete olacaktır.”  Dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası