Hemşireler günü kutlandı

Tarih : 2017-05-15 / Kategori : Sağlık

Hemşireler günü kutlandı

        İl Sağlık Müdürü Dr.Alpaslan EROL mesajında;Hemşirelik insan sevgisiyle dolu ,yoğun çalışma şartlarını gerektiren, özveri ve sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslektir, diğer mesleklerden ayıran özelliği ise sevgi ve saygıya dayanmasıdır. İnsan hayatıyla uğraşan hemşirelik mesleği; din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak ve sürdürmek için çalışır. Dedi.

 

İl Sağlık Müdürlüğü binasında yapılan Hemşireler Günü kutlamasına İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK te katıldı. ÇEVİK; İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin haftasını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim. dedi.
    EROL; Hemşireler Günü Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığında ödün vermeksizin, sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, sağlık sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan değerli hemşirelerimizin Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftasını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası