Üniversitemizde 9. Bahar Şenlikleri Şöhretler Futbol Maçı ile Başladı

Tarih : 2017-05-16 / Kategori : Spor

Üniversitemizde 9. Bahar Şenlikleri Şöhretler Futbol Maçı ile Başladı

             Her yıl geleneksel hale gelen ve baharın coşkusunun üniversite öğrencilerince doyasıya yaşandığı Iğdır Üniversitesi’nin 9. Bahar Şenlikleri şöhretler maçı ile başladı.

 

          Iğdır Üniversitesi Suveren Kampüsü spor tesislerinde düzenlenen şöhretler maçına Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Aralık İlçe Belediye Başkanı Bayram Teksay ve Ak parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’ın yanı sıra kamu kurum amirleri katıldı.
         Yeşil forma giyen takımın kaptanlığını Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman yaparken Turuncu takımın kaptanlığını KYK Iğdır İl Müdürü Şerafettin Yiğit yaptı.
           Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan şöhretler maçında 4-3 kazanan Vali Aplman ve Rektör Alma’ya maçın sonunda kupa verildi.
    9. Bahar Şenlikleri 15-17 Mayıs 2017 tarihleri arasında birbirinden farklı etkinliklerle devam edecek ve son gün Türkiye’nin en çok sevilen müzik gruplarından biri olan Manga’nın konseri ile sona erecek.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası