IĞDIR BELEDİYE BAŞKANI MURAT YİKİT BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN HAZIRLADIĞI SÖYLEŞİYE KATILDI

Tarih : 2017-05-25 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR BELEDİYE BAŞKANI MURAT YİKİT BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN HAZIRLADIĞI SÖYLEŞİYE KATILDI

         Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit Bahçeşehir koleji sosyal sorumluluk kulübünün çevre konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı proje kapsamında ‘Nasıl Bir Iğdır’da Yaşamak İsterdik’ temalı söyleşiye katılarak öğrencilerin sorularını yanıtladı. 
 

 

           Bahçeşehir kolejinde ilk olarak öğrencilerle yemekte bir araya gelen Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit daha sonra Bahçeşehir kolejinin konferans salonunda öğrencilerle söyleşiye katıldı. İlk olarak Iğdır’ın temel sorunları hakkında öğrencilere bilgi veren Yikit daha sonra öğrencilerden ‘Nasıl Bir Iğdır’da Yaşamak İsterdik’ konusu üzerine gelen soru ve önerileri dinleyerek cevaplar verdi. 
       Öğrenciler Yikit’e Iğdır’ın daha temiz olması için farklı olarak neler yapabiliriz? , Iğdır’da ortak yaşam alanlarını artırmalıyız, şehrin genelinde yeşil alanları artırmalıyız, Iğdır şehir merkezinde bisiklet yolları yapmalıyız, Iğdır’ın alt yapı ve yol problemlerini hızlıca çözmeliyiz, şehir merkezinde geri dönüşüm kutularının sayılarını artırmalıyız gibi soru ve önerilerde bulundu. Öğrencilerin tüm sorularını ve önerilerini not eden Yikit bütün konularda öğrencilere cevaplar vererek nasıl bir Iğdır’da yaşamak isteriz konusu üzerine sohbet ortamında bir söyleşi gerçekleştirdi. 
    Söyleşinin ardından Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası