IĞDIR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE KAHVALTILI BAYRAMLAŞMA

Tarih : 2017-06-26 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE KAHVALTILI BAYRAMLAŞMA

     Iğdır İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve Eşi Sevilay Çevik, ramazan bayramı nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü Personeli İle Tertiplenen Kahvaltıda Bayramlaştı.

 

 Iğdır Polis lojmanlarında  gerçekleşen bayramlaşmada personelle tek tek bayramlaşan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve Eşi Sevilay Çevik personelin bayramını kutladılar
         İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve Eşi Sevilay Çevik, yaptıkları konuşmada,” sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizler Iğdır’ın huzuru için burada fedakarca görev yapıyorsunuz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak için 24 saat kesintisiz görev yapan personelinin moralini artırmak, kendilerine daima destek olan aileleriyle bayramlaşmak istedik. Sizleri kutluyor mutlu bayramlar diliyoruz. ”dediler.
    Emniyet personelleri de , İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve Eşi Sevilay Çevik’e teşekkür ederek kahvaltıdan ve bayramda bir arda olmaktan mutlu olduklarını belirttiler.
           İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik yapılan kahvaltı etkinliğine katılan aileleri ile birlikte katılan personelinin moral ve motivasyonunu artırmak için sorunlarını, istek ve taleplerini dinleyerek, personelini memnun edecek şekilde taleplerin yerine getirileceğini ifade ederek.   organizasyonuna katılan tüm personel çocuklarına; oyuncak bebek, top ve balon gibi hediyeler vererek onları mutlu etti..

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası