Iğdır 15 Temmuz Dev Boks gecesine hazırlanıyor.

Tarih : 2017-07-07 / Kategori : Spor

Iğdır 15 Temmuz Dev Boks gecesine hazırlanıyor.

       15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen gecede 7’den 70’e birçok şampiyon yarışacak.  Gerek il dışından ve gerekse yurt dışından boksörlerin de katılacağı müsabakalarda Iğdırlı efsane boksörlerden Savaş Kaya, İbrahim Güneş gibi sporcularda yer alacak.

 

        Avrupa şampiyonu Savaş Kaya’nın organize ettiği gecede katılımlar ücretsiz olacak. Belediye meydanında düzenlenecek 15 Temmuz Şehitleri Şampiyon Boks Gecesi’ne tüm Iğdırlı sporseverleri beklediklerini söyleyen Organizatör Savaş Kaya; “Iğdır’ımıza bir kez daha böyle bir geceyi kazandıracak olmanın gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz Şehitlerimizin anısına düzenlediğimiz bu gecede yer alacak tüm sporcularımıza ve geceye iştirak edecek tüm sporseverlere şimdiden şükranlarımı sunuyorum” dedi.

         Kaya, Boks gecesinin yapılmasında Emeği geçen, Valimiz Enver Ünlü, Ak Parti Iğdır Milletvekili Nurettin Aras, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, Ak parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Kurum müdürlerimize ve emeği geçen tüm sponsorlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

  1. gsli azat avcı 2017-07-13 16:25:34

    savaş kaya burdan anıyorum inşallah iyi bir maç olur iyi günler

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası