Vali Ünlü'ye Iğdır Aras Spor forması

Tarih : 2017-07-18 / Kategori : Spor

Vali Ünlü'ye Iğdır Aras Spor forması

Vali Enver Ünlü’ye Bölgesel amatör ligde (BAL) Iğdır’ı temsil eden Iğdır Aras Spor Kulübünün 76 sırt numaralı forması ve atkısı hediye edildi.

         Iğdır Aras Spor Kulüp Başkanı Hasan Aras, Kente yeni atanan Vali Enver Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Başkan Aras, Vali Ünlü’ye isminin yazılı olduğu 76 numaralı forma ve atkı hediye etti.
Formayı ve atkıyı alan Vali Ünlü, Iğdır Aras Spora destek sözü verdi. 
           Vali Ünlü şunları söyledi: “Spor barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik aracıdır. Futbolcularımızın kurallara riayet eden, centilmence beyefendi kişilikleriyle mücadele etmelerini istiyoruz. İlimize yakışan bir üst ligde, Profesyonel ligde oynamaktır. Şehir olarak kenetlenmemiz lazım herkesin bu takıma destek olması lazım” dedi.
          Iğdır Aras spor Kulüp Başkanı Hasan Aras, amaçlarının hem Türkiye Kupası hem de Ligde başarıyı yakalamak olduğunu bildirdi. 
Aras, 3 yıldır bu ligde oynadıklarını ve her yıl şampiyonluğu kaçırdıklarını belirterek, Şehir olarak hep birlikte hareket ederek 3. lige çıkmalıyız, kulübe maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Vali Enver Ünlü’ye teşekkür ettiklerini bildirdi. Iğdır Aras spor Kulüp Başkanı Hasan Aras Vali Ünlü’yü Kulübün Fahri Fahri Başkanı yaptıklarını açıkladı. Haber:A.Ş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası